Customer Communication Management

Breng jouw digitale klantcommunicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud.

Waarom Customer Communication Management?

Klanten en consumenten worden steeds mondiger en veeleisender als het gaat om communicaties. Om moverende redenen wil iedereen persoonlijk en op maat-gemaakte communicaties ontvangen, via bijvoorbeeld de post op papier, in de e-mail of via Whatsapp. Er bestaat niet meer één standaard. Als jij als leverancier hier niet aan kunt voldoen, gaan ze wel naar de concurrent die dat wel kan.

Waarom aansluiten op Customer Communication Management in the Cloud?

Communiceren is voor veel organisaties een noodzakelijk kwaad: je moet communiceren met je klanten, maar het is niet het primaire proces. Voor ons is digitaal communiceren onze expertise. Wij weten wat de marktontwikkelingen zijn in digitaal communiceren, we hebben een netwerk van ketenpartijen én we hebben de kennis om het in te richten en te beheren. Vanuit onze expertise kunnen wij het volledige digitale communicatieproces voor onze klanten inrichten en beheren. En dat doen wij in de Cloud.

Business = Regiseur

De business is in staat om aantrekkelijke klantcommunicaties met gebruiksvriendelijke en kant-en-klare sjablonen te ontwikkelen waar geen codering voor nodig is. Configureer digitale gepersonaliseerde communicaties. Zorg bovendien voor gepersonaliseerde, effectieve en digitale communicatie in overeenstemming met de corporate huisstijl. Met een optimale klantenbeleving tot gevolg. Zonder tussenkomst van IT.

Wat kun je verwachten?

Samen met jou kijken we naar de verschillende behoeftes, systemen en kanalen. Vervolgens richten wij CCM in the Cloud zo voor je in dat jij optimaal met jouw klanten kunt communiceren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de procesmatige kant van het communiceren. Met CCM in the cloud ben je ook zeker dat alles op de meest veilige manier gebeurt. Met onze ervaren CCM consultant staan we altijd klaar waar nodig.

Eigenschappen van

Customer Communication Management

Secure
Security by Design en ISO-gecertificeerd.
24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige ServiceDesk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.
Best of breed oplossing
Harmony heeft reeds meer dan 20 jaren ervaring met CCM. Door de jaren heen hebben we een architectuur ontwikkeld en daar de beste producten bij gezocht. Onze CCM in the cloud oplossing is dan ook een solide keten van bewezen oplossingen.
Ervaren Consultants
Harmony heeft meer dan 20 CCM consultants met ruime ervaring in diverse CCM tools en in diverse markten. We zijn dan ook één van de grootste CCM partijen in de Benelux.
Ketenmonitoring
Realtime kun je de status van al je communicaties monitoren.
Proven Approach
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk CCM-project en kan terugvallen op jarenlange ervaring in CCM voor onder meer verzekeraars, pensioeninstellingen en hypotheekverstrekkers. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.
In the cloud or not
Lijkt in the cloud geen goed idee omwille van security of wettelijke reguleringen? Onze oplossing draait perfect on premise. Onze oplossing kan ook zonder problemen geïmplementeerd worden op de infrastructuur van de klant.
Voor groot en klein
CCM in the Cloud is voor zowel grote, communicatie-intensieve organisaties te gebruiken, maar zeker ook door kleinere organisaties. Door een transparant ‘Pay-as-you-go’-mechanisme is CCM in the Cloud ook voor hen een flexibel, kostenefficiënt en ontzorgend alternatief.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting een betere digitale klantcommunicatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.
Achmea
Achmea
RSVZ
RSVZ
Menzis
Menzis
NMBS
NMBS
Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid
De Postcode Loterij
De Postcode Loterij
Danone Nutricia Research
Danone Nutricia Research
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ

Blog

Ontwerp zonder titel (2)
13 januari 2022
De Postcode Loterij aan de slag met CCM in the Cloud.
Met hun prijzen maken de VriendenLoterij en de Postcode Loterij ieder jaar vele winnaars gelukkig. Met hun deelname steunen deelnemers van de VriendenLoterij en Postcode Loterij op hun beurt goede...
CCM-in-the-Cloud-interviews
29 november 2021
CCM in the Cloud... hoe kijken we er zelf naar?
CCM in the Cloud (Harmony’s communicatieplatform) draait sinds enkele jaren naar volle tevredenheid van onze klanten. Na een aantal jaren ontwikkeling en implementatie van deze oplossing zijn we benieuwd hoe...
Szandor-scaled
3 november 2021
Medewerker in de kijker: Szandor Sengers
Szandor valt gelijk op als hij ergens binnenkomt, met zijn lange haren in een staart en een baard lijkt hij zo van een hardrockconcert te komen. Het bezoeken van die...

Get started with CCM in the Cloud

Organisaties en haar klanten stellen steeds hogere eisen aan de wijze waarop gecommuniceerd wordt.
Harmony helpt jouw steeds veranderende communicatiebehoeften in te vullen. Ben je benieuwd wat CCM in the Cloud kost of wil je graag meer weten over onze diensten? Het kan allemaal, druk op de knop hier beneden.

Whitepaper downloads​

Onderaan vindt je enkele whitepapers over customer communication management.

CCM - de klant aan het stuur
CCM van de toekomst
Van StreamServe naar Exstream