Business Consultancy

DRIVING TRANSFORMATION,
BETTER, FASTER

Unlock growth

Digitale transformatie

Process & business analysis,
business architectuur

Unlock growth

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen met het bepalen van de volgende business stappen. We zoeken naar de balans tussen optimale groei, verwachtingen van de klant en kosten/baten.

  • Ontdek de problemen die je wil oplossen en bepaal de visie van de toekomst

  • De vertaling van jouw strategie naar implementatie van roadmaps

Door middel van data gedreven- & ‘design thinking’ technieken

business consultancy
Digital transformation

Digitale transformatie

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen met het overwinnen van de verschillende obstakels tijdens het maken van jouw digitale sprong en bieden ondersteuning aan tijdens het gehele digitale transformatie proces.

  • Project & program management

  • Roadmap definiëren

  • Customer journey optimalisatie

Met behulp van data, technologie en change

Wil je meer weten?

Process & business analysis, business architectuur

Hoe kunnen we je helpen?

We leveren een diepte analyse, requirement definitie en een markt analyse. Van klant tot intern proces.

  • Identificatie van business en organisatie noden

  • Optimaliseren van processen

  • Business architectuur

Door klantgerichtheid en operational excellence

Process analysis

Sectoren die we ondersteunen

Bank

Verzekeringen

Retail

Postdiensten

Automobiel

Telecom

Sociale secretariaten

Gezondheidszorg & Farma

De Harmony aanpak
Win cultuur
Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap. Dit zijn de vier pijlers waarop Harmony steunt. Met deze waarden gaan we ook naar onze klanten toe. Vertrouw op ons voor de transformatie van jullie organisatie. Samen springen we vooruit.
Top atleten
We zijn gedreven management consultants met focus op digitaal, customer service en innovatie. We denken klantgericht , gebruiken agile aanpak en combineren onze kennis die we opgedaan hebben in verschillende sectoren.
Hands-on aanpak
Klanten ervaren ons als flexibel, no-nonsens en oplossings gericht. We werken echt ‘samen’ met onze klanten voor hun projecten, met een focus op kwaliteit en meerwaarde creatie. We starten met een neutrale en frisse blik en denken ook op lange termijn.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.

De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
har_referent_logo_q8
Q8
har_referent_logo_bpost
bpost
har_referent_logo_colruyt_group_b
Colruyt Group
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS

Blog

lisaBCblog
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
In februari ’23 startte Lisa als Junior Management Consultant. Samen met Bart stapte ze in het eerste Young Graduate Programma van Harmony Business Consultancy. Vandaag kijken we samen terug op de afgelopen 6 maanden en hoe zij dit beleefd heeft.
Artboard 4CCM-emailblo
27 juni 2023
Harmony School zorgt voor "top athletes"
Bij Harmony geloven wij sterk in kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Daarom werd enkele jaren geleden Harmony School opgericht. Dit initiatief kwam voort uit het Business Consultancy team en is inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan 20 interne en 50 externe trainingen die collega’s kunnen volgen. Achterliggend is een schat aan documentatie te vinden over relevante onderwerpen met betrekking tot digitale transformatie, variërend van agile tot design thinking, change management tot business analyse. Collega’s die expertise hebben opgebouwd in een bepaald vakgebied, verzorgen opleidingen tijdens digitale lunchsessies voor geïnteresseerde collega’s. Zo werden er afgelopen jaar maar liefst 17 interne trainingen georganiseerd. Het Harmony School team, bestaande uit Business Consultancy collega’s, zorgt voor de coördinatie en ontwikkeling van het opleidingsaanbod.
GZA
12 mei 2023
Business Next Step case: GZA ziekenhuizen
Met meer dan 1000 beschikbare bedden en circa 3600 personeelsleden behoort GZA Ziekenhuizen in Antwerpen tot een van de de grootste ziekenhuizen van België. GZA heeft plannen om in 2024 te fuseren met ZNA onder de nieuwe naam ZAS (Ziekenhuis aan de Stroom). GZA zet zich niet alleen in voor kwalitatieve zorg voor patiënten, maar investeert ook aanzienlijk in de ondersteuning en ontwikkeling van hun medewerkers. Om dit te verwezenlijken, worden voortdurend nieuwe projecten en initiatieven opgestart. Het managen van deze projecten en ze succesvol afronden is een uitdaging, zeker in tijden van grote personeelstekorten. Om meer inzicht te krijgen in wat men kan doen om de projectwerking te verbeteren, heeft GZA een business next step traject bij Harmony ingezet. Samen met Quinten Debruyne, senior beleidsmedewerker finance bij GZA, blikken we terug op dit traject.

Wil je meer weten?