Breng jouw digitale klantcommunicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud.

Waarom Customer Communication Management?

Klanten en consumenten worden steeds mondiger en veeleisender als het gaat om communicaties. Iedereen wilt graag persoonlijk en op maat-gemaakte communicaties ontvangen. Of dit nu op papier is via de post, elektronisch per e-mail of via Whatsapp. Er bestaat niet meer één standaard. Als jij als leverancier hier niet aan kunt voldoen, gaan ze wel naar de concurrent die dat wel kan.

Waarom aansluiten op Customer Communication Management in the Cloud?

Communiceren is voor veel organisaties een noodzakelijk kwaad: je moet communiceren met je klanten, maar het is niet het primaire proces. Voor ons is digitaal communiceren onze expertise. Wij weten wat de marktontwikkelingen zijn in digitaal communiceren, we hebben een netwerk van ketenpartijen én we hebben de kennis om het in te richten en te beheren. Vanuit onze expertise kunnen wij het volledige digitale communicatieproces voor onze klanten inrichten en beheren. En dat doen wij in de Cloud.

Business = Regiseur

De business is in staat om aantrekkelijke klantcommunicaties met gebruiksvriendelijke en kant-en-klare sjablonen te ontwikkelen waar geen codering voor nodig is. Zorg bovendien voor gepersonaliseerde, effectieve en digitale communicatie in overeenstemming met de corporate huisstijl. Met een optimale klantenbeleving tot gevolg en zonder tussenkomst van IT.

Wat kun je verwachten?

Samen met jou kijken we naar de verschillende behoeftes, systemen en kanalen. Vervolgens richten wij CCM in the Cloud zo voor je in dat jij optimaal met jouw klanten kunt communiceren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de procesmatige kant van het communiceren. Met CCM in the cloud ben je ook zeker dat alles op de meest veilige manier gebeurt. Met onze ervaren CCM consultant staan we altijd klaar waar nodig.

Eigenschappen van Customer Communication Management

Secure
Security by Design en ISO-gecertificeerd.
Ketenmonitoring
Realtime kun je de status van al je communicaties monitoren.
Voor groot en klein
CCM in the Cloud is voor zowel grote, communicatie-intensieve organisaties te gebruiken, maar zeker ook door kleinere organisaties. Door een transparant ‘Pay-as-you-go’-mechanisme is CCM in the Cloud ook voor hen een flexibel, kostenefficiënt en ontzorgend alternatief.
In the cloud or not
Lijkt in the cloud geen goed idee omwille van security of wettelijke reguleringen? Onze oplossing draait perfect on premise. Onze oplossing kan ook zonder problemen geïmplementeerd worden op de infrastructuur van de klant.
Proven Approach
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk CCM-project en kan terugvallen op jarenlange ervaring in CCM voor onder meer verzekeraars, pensioeninstellingen en hypotheekverstrekkers. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.
24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige ServiceDesk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.
Ervaren Consultants
Harmony heeft meer dan 20 CCM consultants met ruime ervaring in diverse CCM tools en in diverse markten. We zijn dan ook één van de grootste CCM partijen in de Benelux.
Best of breed oplossing
Harmony heeft reeds meer dan 20 jaren ervaring met CCM. Door de jaren heen hebben we een architectuur ontwikkeld en daar de beste producten bij gezocht. Onze CCM in the cloud oplossing is dan ook een solide keten van bewezen oplossingen.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting een betere digitale klantcommunicatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.
Achmea
Achmea
RSVZ
RSVZ
Menzis
Menzis
NMBS
NMBS
Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid
De Postcode Loterij
De Postcode Loterij
Danone Nutricia Research
Danone Nutricia Research
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ

Blog

CCM in the Cloud
12 mei 2022
'Pay-as-you-go' voor kleinere volumes - CCM in the Cloud
Voor Hoog-Volume-organisaties (organisaties die frequent en veel communiceren met hun klanten) zijn er voor het ontwerpen, vervaardigen, afleveren en monitoren van hun klantcommunicaties verschillende mogelijkheden. Steeds meer organisaties kiezen voor het communicatieplatform “CCM in the Cloud” van Harmony. Deze biedt hen een oplossing ‘in the Cloud’ die, tegen vooraf overeengekomen investeringen, in alle communicatiebehoeftes voorziet én waarbij zij voor het gehele klantcommunicatieproces volledig ontzorgd zijn.
White paper printing
13 april 2022
Personalisering van niet-digitale communicaties met white paper printing
Digitalisering, digitale transformatie en personalisatie zijn de toverwoorden van de laatste jaren. Ieder bedrijf is er wel op een of andere manier mee bezig. Dit geldt zeker ook voor de klantcommunicatie. Maar moeten deze drie begrippen dan altijd in samenhang gezien worden? Kun je alleen je klantcommunicatie personaliseren via digitale kanalen? Het antwoord hierop is: Nee, dat hoeft niet!
Veilig communiceren
21 maart 2022
Veilig communiceren met CCM in the Cloud
CCM in the Cloud (Harmony’s communicatieplatform) draait sinds enkele jaren naar volle tevredenheid bij diverse klanten. De focus ligt hierbij niet alleen op de geboden functionaliteit, maar ook veiligheid is een minstens zo belangrijke factor. Hoe zorg je er voor dat je platform werkbaar blijft, maar ook voldoet aan strenge veiligheidseisen? Koos Wijdenes (Security & Privacy Officer van Harmony) geeft je inzicht in de verschillende componenten die samen zorgen voor een optimaal beveiligd CCM in the Cloud-platform.

Aan de slag met CCM in the Cloud

Organisaties en haar klanten stellen steeds hogere eisen aan de wijze waarop gecommuniceerd wordt.
Harmony helpt jouw steeds veranderende communicatiebehoeften in te vullen. Ben je benieuwd wat CCM in the Cloud kost of wil je graag meer weten over onze diensten? Druk dan op de onderstaande knop

Whitepaper downloads​

Onderaan vind je enkele whitepapers over customer communication management.

CCM - de klant aan het stuur
CCM van de toekomst
Van StreamServe naar Exstream