Breng jouw digitale klantcommunicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud.

Waarom Customer Communication Management?

Klanten en consumenten worden steeds mondiger en veeleisender als het gaat om communicaties. Iedereen wilt graag persoonlijk en op maat-gemaakte communicaties ontvangen. Of dit nu op papier is via de post, elektronisch per e-mail of via Whatsapp. Er bestaat niet meer één standaard. Als jij als leverancier hier niet aan kunt voldoen, gaan ze wel naar de concurrent die dat wel kan.

Waarom aansluiten op Customer Communication Management in the Cloud?

Communiceren is voor veel organisaties een noodzakelijk kwaad: je moet communiceren met je klanten, maar het is niet het primaire proces. Voor ons is digitaal communiceren onze expertise. Wij weten wat de marktontwikkelingen zijn in digitaal communiceren, we hebben een netwerk van ketenpartijen én we hebben de kennis om het in te richten en te beheren. Vanuit onze expertise kunnen wij het volledige digitale communicatieproces voor onze klanten inrichten en beheren. En dat doen wij in de Cloud.

Business = Regiseur

De business is in staat om aantrekkelijke klantcommunicaties met gebruiksvriendelijke en kant-en-klare sjablonen te ontwikkelen waar geen codering voor nodig is. Zorg bovendien voor gepersonaliseerde, effectieve en digitale communicatie in overeenstemming met de corporate huisstijl. Met een optimale klantenbeleving tot gevolg en zonder tussenkomst van IT.

Wat kun je verwachten?

Samen met jou kijken we naar de verschillende behoeftes, systemen en kanalen. Vervolgens richten wij CCM in the Cloud zo voor je in dat jij optimaal met jouw klanten kunt communiceren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de procesmatige kant van het communiceren. Met CCM in the Cloud ben je ook zeker dat alles op de meest veilige manier gebeurt. Met onze ervaren CCM consultants staan we altijd klaar waar nodig.

Eigenschappen van Customer Communication Management

Secure
Security by Design en ISO-gecertificeerd.
Ketenmonitoring
Realtime kun je de status van al je communicaties monitoren.
Voor groot en klein
CCM in the Cloud is voor zowel grote, communicatie-intensieve organisaties te gebruiken, maar zeker ook door kleinere organisaties. Door een transparant ‘Pay-as-you-go’-mechanisme is CCM in the Cloud ook voor hen een flexibel, kostenefficiënt en ontzorgend alternatief.
In the cloud or not
Lijkt in the cloud geen goed idee omwille van security of wettelijke reguleringen? Onze oplossing draait perfect on premise. Onze oplossing kan ook zonder problemen geïmplementeerd worden op de infrastructuur van de klant.
Proven Approach
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk CCM-project en kan terugvallen op jarenlange ervaring in CCM voor onder meer verzekeraars, pensioeninstellingen en hypotheekverstrekkers. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.
24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige ServiceDesk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.
Ervaren Consultants
Harmony heeft meer dan 20 CCM consultants met ruime ervaring in diverse CCM tools en in diverse markten. We zijn dan ook één van de grootste CCM partijen in de Benelux.
Best of breed oplossing
Harmony heeft reeds meer dan 20 jaren ervaring met CCM. Door de jaren heen hebben we een architectuur ontwikkeld en daar de beste producten bij gezocht. Onze CCM in the cloud oplossing is dan ook een solide keten van bewezen oplossingen.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting een betere digitale klantcommunicatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS
har_referent_logo_zorg_en_zekerheid
Zorg en Zekerheid
har_referent_logo_postcode_loterij
De Postcode Loterij
har_referent_logo_danone_nutricia_research
Danone Nutricia Research
har_referent_logo_onvz
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ

Aan de slag met CCM in the Cloud

Organisaties en haar klanten stellen steeds hogere eisen aan de wijze waarop gecommuniceerd wordt.
Harmony helpt jouw steeds veranderende communicatiebehoeften in te vullen. Ben je benieuwd wat CCM in the Cloud kost of wil je graag meer weten over onze diensten? Druk dan op de onderstaande knop

Blog

e-mail communicatie
23 maart 2023
Til jouw e-mail communicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud
E-mail is niet meer weg te denken uit de communicatietoolkit van bedrijven. Het is een snelle en goedkope manier om klanten te bereiken met gepersonaliseerde boodschappen. Maar communiceren via e-mail heeft ook een pijnpunt waar bedrijven soms niet bij stilstaan, namelijk de opmaak. Met CCM in the Cloud, het communicatieplatform van Harmony, zorg je ervoor dat de e-mails die je verstuurt er áltijd netjes uitzien en in lijn liggen met jouw huisstijl.
Veilig communicatieplatform
21 februari 2023
CCM in the Cloud: een aantoonbaar veilig communicatieplatform
Het communicatieplatform van Harmony, CCM in the Cloud, draait al jaren naar volle tevredenheid bij diverse klanten. De focus van CCM in the Cloud ligt niet alleen op de geboden functionaliteit; informatieveiligheid is een minstens zo belangrijke factor. Wij leggen uit hoe we ervoor zorgen dat de veiligheid van ons CCM in the Cloud platform gegarandeerd blijft.
Pushberichten versturen
23 januari 2023
Pushberichten versturen met CCM in the Cloud
Misschien is het deliverykanaal ‘pushbericht’ niet het eerste kanaal waar je aan denkt bij CCM in the Cloud of communicatie in het algemeen, maar wist je dat pushberichten een effectief middel zijn om te communiceren met klanten? Met een pushbericht kun je de gewenste doelgroep direct bereiken met jouw boodschap. Daarom is de kans dat een pushbericht gelezen én opgevolgd wordt groter dan die van andere vormen van communicatie.

Whitepaper downloads​

Onderaan vind je enkele whitepapers over customer communication management.

CCM - de klant aan het stuur
Van StreamServe naar Exstream