Breng jouw digitale klantcommunicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud.

Waarom Customer Communication Management?

Klanten en consumenten worden steeds mondiger en veeleisender als het gaat om communicaties. Iedereen wilt graag persoonlijk en op maat-gemaakte communicaties ontvangen. Of dit nu op papier is via de post, elektronisch per e-mail of via Whatsapp. Er bestaat niet meer één standaard. Als jij als leverancier hier niet aan kunt voldoen, gaan ze wel naar de concurrent die dat wel kan.

Waarom aansluiten op Customer Communication Management in the Cloud?

Communiceren is voor veel organisaties een noodzakelijk kwaad: je moet communiceren met je klanten, maar het is niet het primaire proces. Voor ons is digitaal communiceren onze expertise. Wij weten wat de marktontwikkelingen zijn in digitaal communiceren, we hebben een netwerk van ketenpartijen én we hebben de kennis om het in te richten en te beheren. Vanuit onze expertise kunnen wij het volledige digitale communicatieproces voor onze klanten inrichten en beheren. En dat doen wij in de Cloud.

Business = Regisseur

De business is in staat om aantrekkelijke klantcommunicaties met gebruiksvriendelijke en kant-en-klare sjablonen te ontwikkelen waar geen codering voor nodig is. Zorg bovendien voor gepersonaliseerde, effectieve en digitale communicatie in overeenstemming met de corporate huisstijl. Met een optimale klantenbeleving tot gevolg en zonder tussenkomst van IT.

Wat kun je verwachten?

Samen met jou kijken we naar de verschillende behoeftes, systemen en kanalen. Vervolgens richten wij CCM in the Cloud zo voor je in dat jij optimaal met jouw klanten kunt communiceren. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de procesmatige kant van het communiceren. Met CCM in the Cloud ben je ook zeker dat alles op de meest veilige manier gebeurt. Met onze ervaren CCM consultants staan we altijd klaar waar nodig.

Wat CCM in the Cloud doet

Eigenschappen van Customer Communication Management

Secure
Security by Design en ISO-gecertificeerd.
Ketenmonitoring
Realtime kun je de status van al je communicaties monitoren.
Voor groot en klein
CCM in the Cloud is voor zowel grote, communicatie-intensieve organisaties te gebruiken, maar zeker ook door kleinere organisaties. Door een transparant ‘Pay-as-you-go’-mechanisme is CCM in the Cloud ook voor hen een flexibel, kostenefficiënt en ontzorgend alternatief.
In the cloud or not
Lijkt in the cloud geen goed idee omwille van security of wettelijke reguleringen? Onze oplossing draait perfect on premise. Onze oplossing kan ook zonder problemen geïmplementeerd worden op de infrastructuur van de klant.
Proven Approach
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk CCM-project en kan terugvallen op jarenlange ervaring in CCM voor onder meer verzekeraars, pensioeninstellingen en hypotheekverstrekkers. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.
24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige ServiceDesk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.
Ervaren Consultants
Harmony heeft meer dan 20 CCM consultants met ruime ervaring in diverse CCM tools en in diverse markten. We zijn dan ook één van de grootste CCM partijen in de Benelux.
Best of breed oplossing
Harmony heeft reeds meer dan 20 jaren ervaring met CCM. Door de jaren heen hebben we een architectuur ontwikkeld en daar de beste producten bij gezocht. Onze CCM in the cloud oplossing is dan ook een solide keten van bewezen oplossingen.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting een betere digitale klantcommunicatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.
De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
har_referent_logo_q8
Q8
har_referent_logo_bpost
bpost
har_referent_logo_colruyt_group_b
Colruyt Group
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS

Aan de slag met CCM in the Cloud

Organisaties en haar klanten stellen steeds hogere eisen aan de wijze waarop gecommuniceerd wordt.
Harmony helpt jouw steeds veranderende communicatiebehoeften in te vullen. Ben je benieuwd wat CCM in the Cloud kost of wil je graag meer weten over onze diensten? Druk dan op de onderstaande knop

Blog

titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
In de wereld van zorgverzekeringen is het einde van het jaar een cruciale periode. Het is het moment waarop zorgverzekeraars zoals Menzis, ONVZ en Zorg & Zekerheid de premies voor het nieuwe jaar bekendmaken aan hun klanten. Dit betekent een golf van informatie die de verzekerden bereikt via diverse kanalen zoals papier, e-mail en websites. Maar hoe komt de juiste informatie precies bij de juiste klant terecht?
BlogtemplateCCM-emailblo
12 september 2023
E-mail Effectiviteit Ontcijferd
Ondanks het feit dat de email ondertussen al 52 jaar oud is, is het nog steeds een van de krachtigste middel om je doelgroep te bereiken. Een goeie email kan de aandacht van (potentiële) klanten vangen en je bedrijf laten schitteren te midden van de concurrentie. Maar om dit te laten gebeuren, moeten ze wel juist worden ingezet. Daarom is het cruciaal om inzicht te hebben in de effectiviteit van je mailings. In deze blog nemen we je mee in de kunst van meten en optimaliseren.
persoonlijkecommCCM-emailblo
18 juli 2023
Hoe personaliseer je klantcommunicatie?
Customer experience (CX) staat voor de emotionele en rationele menselijke binding die tot stand komt tussen de klant en een organisatie. CX omvat de beleving van de klant en kijkt naar de manier waarop de gehele service wordt ervaren. Ook de ervaring met diverse kanalen en contactmomenten horen daarbij. Klantcommunicatie kan gezien worden als het visitekaartje voor je organisatie. Via onze CCM in the Cloud oplossing (Customer Communication Management) kan je hier onderscheidend in zijn!

Whitepaper downloads​

Onderaan vind je enkele whitepapers over customer communication management.

CCM - de klant aan het stuur
Van StreamServe naar Exstream