Minder ontwikkelen,
sneller innoveren!

Harmony is DE OutSystems partner in België en Nederland en helpt organisaties te versnellen in de digitale transformatie. OutSystems is HET low-code development platform en is DE toekomst in applicatieontwikkeling. Wat wordt jouw volgende stap in de digitale wereld?

OutSystems

Waarom inzetten op low-code?

Low-code platformen zijn de toekomst in applicatieontwikkeling en bieden organisaties de mogelijkheid om stabiliteit, schaalbaarheid en snelheid te combineren. Door de snelheid van low-code platformen te combineren met de kracht van de bestaande backoffice-systemen (bijv. ERP en CRM) is ook jouw organisatie in staat om te innoveren en te groeien. Zo kunnen organisaties focussen op de toekomst en de concurrentie voor blijven.

OutSystems: het low-code platform

OutSystems maakt het mogelijk om tot 5x sneller te ontwikkelen en waarde te realiseren voor klanten en medewerkers. Met OutSystems is het mogelijk een investering snel om te zetten in toegevoegde waarde. Door configuratie en inrichting te combineren met standaard bouwblokken kunnen wij in korte tijd eenvoudige tot zeer complexe (business) wensen implementeren. Kortom, we veranderen de manier van applicatieontwikkeling, van ideevorming tot en met implementatie.
Integration Consultant

Rapid start met Harmony: So fast so good

Organisaties gaan niet over een nacht ijs bij de aanschaf van een platform. Vanuit onze Rapid start met Harmony-aanpak zijn wij in staat binnen enkele weken een eerste oplossing te implementeren. Daarmee laten wij snel resultaat zien en de klant ervaart wat de oplossing kan bieden. In 5 stappen nemen wij de organisatie mee in de reis die OutSystems heet, waarmee we snel waarde kunnen realiseren.

Wat kun je verwachten?

Samen brengen we alles in kaart op basis van de concrete ambities, behoeftes en uitdagingen. We beginnen met die use cases die het snelst de meeste waarde toevoegen. Vervolgens realiseren we in OutSystems exact wat jouw organisatie nodig heeft, op maar van jouw noden. Wij blijven ondersteunen van start tot einde en daarna.

Outsystems free edition

Build web apps much faster

Eigenschappen van Outsystems

Exceptionele digitale klantervaring
Een moderne interface om een exceptionele digitale klantervaring te implementeren.
Moderniseren IT-landschap
Vervang verouderde, complexe en dure IT-systemen door een modern en schaalbaar platform.
Business = IT
Business is in staat om snel aanpassingen door te voeren zonder tussenkomst van IT. Zo verlies je geen tijd.
Ervaren Consultants
Harmony heeft verschillende OutSystems consultants met ruime ervaring in diverse markten.
Onovertroffen snelheid
Bouw uw full-stack apps ongelooflijk snel visueel. En implementeer ze vervolgens met slechts één klik.
Low-code zonder beperkingen
Breid uw apps eenvoudig uit met uw eigen front-end- of back-endcode, want er is geen lock-in.

De Digitale Verzekeraar

De Digitale Verzekeraar is onze accelerator die speciaal ontworpen is voor verzekeraars en verzekerden. Met De Digitale Verzekeraar geef je jouw klanten met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier de mogelijkheid om diverse handelingen uit te voeren, zoals het aangeven van schade, het maken van een simulatie, het inzien van verzekeringsgegevens en nog veel meer. Blijf niet achter….

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.

De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
har_referent_logo_q8
Q8
har_referent_logo_colruyt_group_b
Colruyt Group
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS
har_referent_logo_zorg_en_zekerheid
Zorg en Zekerheid
har_referent_logo_acerta
Acerta
har_referent_logo_bnp_paribas_fortis
BNP Paribas Fortis
har_referent_logo_ing
ING
har_referent_logo_knltb
KNLTB
har_referent_logo_borealis
Borealis
har_referent_logo_postcode_loterij
De Postcode Loterij
har_referent_logo_cordaan
Samen met Cordaan op zoek naar waarde
har_referent_logo_woonbedrijf
Woonbedrijf
har_referent_logo_radboud_universiteit
MuleSoft on FHIR, een klantverhaal over standaarden in de zorg
har_referent_logo_delta_fiber
Delta Fiber
har_referent_logo_danone_nutricia_research
Danone Nutricia Research
har_referent_logo_aperam
Aperam
har_referent_logo_record_credits
Record Credits
har_referent_logo_onvz
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ

Blog

Harmony and ForTrevo
1 december 2022
Harmony and ForTrevo announce partnership
Harmony is an expert in low-code development, has a partnership with low-code platform OutSystems, and operates mainly in the Belgian, Dutch, and Brussels market. ForTrevo, also an OutSystems Partner, is an expert in low-code development and .Net based in Portugal that also operates in the autonomous Region of the Azores, and most recently Belgium, Nordics and US. Both Harmony and ForTrevo have been successfully active in low-code application development for several years. Together with this new partnership they will be joining forces in order to increase their impact on the Belgium Market.
Looking for a Management Consultant (28)
10 november 2022
5 mythes over Low-code ontkracht
Sinds het begin zijn er er heel wat misvattingen ontstaan over low-code development. Na verloop van tijd is echter niet alleen de vraag naar low-code-platforms exponentieel gestegen, maar zijn organisaties zich ook bewust geworden van de waarheid achter de misvattingen. In een snel veranderende wereld moeten organisaties innoveren of achter raken. De nood om snel te kunnen innoveren en het tekort aan ontwikkelaars heeft ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven gebruik maken van Low-code. Ondanks alles doen toch nog wat misvatting over Low-code onterecht de ronde.
Low-Code voor start-ups
9 augustus 2022
Hoe low-code startups kan helpen groeien
Terwijl low-code technologie zich blijft ontwikkelen, zijn veel startups begonnen met het gebruiken van low-code applicatieontwikkeling te gebruiken om de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid op lange termijn te verbeteren. Recente studies geven aan dat 84% van de bedrijven zijn overgestapt op low-code applicatieontwikkeling om de druk op IT-afdelingen te verminderen, de duur van applicatieontwikkelingscycli te verkorten en digitale middelen te vergroten.

Get started with OutSystems

Harmony helpt u graag te onderzoeken wat OutSystems voor uw organisatie kan betekenen. Wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen? Het kan allemaal, druk op de knop hier beneden.