Minder ontwikkelen,
sneller innoveren!

Harmony is DE OutSystems partner in België en Nederland en helpt organisaties te versnellen in de digitale transformatie. OutSystems is HET low-code development platform en is DE toekomst in applicatieontwikkeling. Wat wordt jouw volgende stap in de digitale wereld?

OutSystems

Waarom inzetten op low-code?

Low-code platformen zijn de toekomst in applicatieontwikkeling en bieden organisaties de mogelijkheid om stabiliteit, schaalbaarheid en snelheid te combineren. Door de snelheid van low-code platformen te combineren met de kracht van de bestaande backoffice-systemen (bijv. ERP en CRM) is ook jouw organisatie in staat om te innoveren en te groeien. Zo kunnen organisaties focussen op de toekomst en de concurrentie voor blijven.

OutSystems: het low-code platform

OutSystems maakt het mogelijk om tot 5x sneller te ontwikkelen en waarde te realiseren voor klanten en medewerkers. Met OutSystems is het mogelijk een investering snel om te zetten in toegevoegde waarde. Door configuratie en inrichting te combineren met standaard bouwblokken kunnen wij in korte tijd eenvoudige tot zeer complexe (business) wensen implementeren. Kortom, we veranderen de manier van applicatieontwikkeling, van ideevorming tot en met implementatie.
Integration Consultant

Rapid start met Harmony: So fast so good

Organisaties gaan niet over een nacht ijs bij de aanschaf van een platform. Vanuit onze Rapid start met Harmony-aanpak zijn wij in staat binnen enkele weken een eerste oplossing te implementeren. Daarmee laten wij snel resultaat zien en de klant ervaart wat de oplossing kan bieden. In 5 stappen nemen wij de organisatie mee in de reis die OutSystems heet, waarmee we snel waarde kunnen realiseren.

Wat kun je verwachten?

Samen brengen we alles in kaart op basis van de concrete ambities, behoeftes en uitdagingen. We beginnen met die use cases die het snelst de meeste waarde toevoegen. Vervolgens realiseren we in OutSystems exact wat jouw organisatie nodig heeft, op maar van jouw noden. Wij blijven ondersteunen van start tot einde en daarna.

Wat

OutSystems

doet

Outsystems free edition

Build web apps much faster

Eigenschappen van Outsystems

Exceptionele digitale klantervaring
Een moderne interface om een exceptionele digitale klantervaring te implementeren.
Moderniseren IT-landschap
Vervang verouderde, complexe en dure IT-systemen door een modern en schaalbaar platform.
Business = IT
Business is in staat om snel aanpassingen door te voeren zonder tussenkomst van IT. Zo verlies je geen tijd.
Ervaren Consultants
Harmony heeft verschillende OutSystems consultants met ruime ervaring in diverse markten.
Onovertroffen snelheid
Bouw uw full-stack apps ongelooflijk snel visueel. En implementeer ze vervolgens met slechts één klik.
Low-code zonder beperkingen
Breid uw apps eenvoudig uit met uw eigen front-end- of back-endcode, want er is geen lock-in.

De Digitale Verzekeraar

De Digitale Verzekeraar is onze accelerator die speciaal ontworpen is voor verzekeraars en verzekerden. Met De Digitale Verzekeraar geef je jouw klanten met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier de mogelijkheid om diverse handelingen uit te voeren, zoals het aangeven van schade, het maken van een simulatie, het inzien van verzekeringsgegevens en nog veel meer. Blijf niet achter….

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.

De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
har_referent_logo_q8
Q8
har_referent_logo_bpost
bpost
har_referent_logo_colruyt_group_b
Colruyt Group
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS

Blog

persoonlijkecommCCM-emailblo
18 juli 2023
Hoe personaliseer je klantcommunicatie?
Customer experience (CX) staat voor de emotionele en rationele menselijke binding die tot stand komt tussen de klant en een organisatie. CX omvat de beleving van de klant en kijkt naar de manier waarop de gehele service wordt ervaren. Ook de ervaring met diverse kanalen en contactmomenten horen daarbij. Klantcommunicatie kan gezien worden als het visitekaartje voor je organisatie. Via onze CCM in the Cloud oplossing (Customer Communication Management) kan je hier onderscheidend in zijn!
Harmony and ForTrevo
1 december 2022
Harmony and ForTrevo announce partnership
Harmony is an expert in low-code development, has a partnership with low-code platform OutSystems, and operates mainly in the Belgian, Dutch, and Brussels market. ForTrevo, also an OutSystems Partner, is an expert in low-code development and .Net based in Portugal that also operates in the autonomous Region of the Azores, and most recently Belgium, Nordics and US. Both Harmony and ForTrevo have been successfully active in low-code application development for several years. Together with this new partnership they will be joining forces in order to increase their impact on the Belgium Market.
Looking for a Management Consultant (28)
10 november 2022
5 mythes over Low-code ontkracht
Sinds het begin zijn er er heel wat misvattingen ontstaan over low-code development. Na verloop van tijd is echter niet alleen de vraag naar low-code-platforms exponentieel gestegen, maar zijn organisaties zich ook bewust geworden van de waarheid achter de misvattingen. In een snel veranderende wereld moeten organisaties innoveren of achter raken. De nood om snel te kunnen innoveren en het tekort aan ontwikkelaars heeft ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven gebruik maken van Low-code. Ondanks alles doen toch nog wat misvatting over Low-code onterecht de ronde.

Get started with OutSystems

Harmony helpt u graag te onderzoeken wat OutSystems voor uw organisatie kan betekenen. Wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen? Het kan allemaal, druk op de knop hier beneden.