Minder ontwikkelen,
sneller innoveren!

Harmony is DE OutSystems partner in België en Nederland en helpt organisaties te versnellen in de digitale transformatie. OutSystems is HET low-code development platform en is DE toekomst in applicatieontwikkeling. Wat wordt jouw volgende stap in de digitale wereld?

OutSystems

Waarom inzetten op low-code?

Low-code platformen zijn de toekomst in applicatieontwikkeling en bieden organisaties de mogelijkheid om stabiliteit, schaalbaarheid en snelheid te combineren. Door de snelheid van low-code platformen te combineren met de kracht van de bestaande backoffice-systemen (bijv. ERP en CRM) is ook jouw organisatie in staat om te innoveren en te groeien. Zo kunnen organisaties focussen op de toekomst en de concurrentie voor blijven.

OutSystems: het low-code platform

OutSystems maakt het mogelijk om tot 5x sneller te ontwikkelen en waarde te realiseren voor klanten en medewerkers. Met OutSystems is het mogelijk een investering snel om te zetten in toegevoegde waarde. Door configuratie en inrichting te combineren met standaard bouwblokken kunnen wij in korte tijd eenvoudige tot zeer complexe (business) wensen implementeren. Kortom, we veranderen de manier van applicatieontwikkeling, van ideevorming tot en met implementatie.
Integration Consultant

Rapid start met Harmony: So fast so good

Organisaties gaan niet over een nacht ijs bij de aanschaf van een platform. Vanuit onze Rapid start met Harmony-aanpak zijn wij in staat binnen enkele weken een eerste oplossing te implementeren. Daarmee laten wij snel resultaat zien en de klant ervaart wat de oplossing kan bieden. In 5 stappen nemen wij de organisatie mee in de reis die OutSystems heet, waarmee we snel waarde kunnen realiseren.

Wat kun je verwachten?

Samen brengen we alles in kaart op basis van de concrete ambities, behoeftes en uitdagingen. We beginnen met die use cases die het snelst de meeste waarde toevoegen. Vervolgens realiseren we in OutSystems exact wat jouw organisatie nodig heeft, op maar van jouw noden. Wij blijven ondersteunen van start tot einde en daarna.

Outsystems free edition

Build web apps much faster

Eigenschappen van Outsystems

Exceptionele digitale klantervaring
Een moderne interface om een exceptionele digitale klantervaring te implementeren.
Moderniseren IT-landschap
Vervang verouderde, complexe en dure IT-systemen door een modern en schaalbaar platform.
Business = IT
Business is in staat om snel aanpassingen door te voeren zonder tussenkomst van IT. Zo verlies je geen tijd.
Ervaren Consultants
Harmony heeft verschillende OutSystems consultants met ruime ervaring in diverse markten.
Onovertroffen snelheid
Bouw uw full-stack apps ongelooflijk snel visueel. En implementeer ze vervolgens met slechts één klik.
Low-code zonder beperkingen
Breid uw apps eenvoudig uit met uw eigen front-end- of back-endcode, want er is geen lock-in.

De Digitale Verzekeraar

De Digitale Verzekeraar is onze accelerator die speciaal ontworpen is voor verzekeraars en verzekerden. Met De Digitale Verzekeraar geef je jouw klanten met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier de mogelijkheid om diverse handelingen uit te voeren, zoals het aangeven van schade, het maken van een simulatie, het inzien van verzekeringsgegevens en nog veel meer. Blijf niet achter….

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.

De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
Q8
Q8
bpost
bpost
Colruyt Group
Colruyt Group
Achmea
Achmea
RSVZ
RSVZ
Menzis
Menzis
NMBS
NMBS
Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid
Acerta
Acerta
BNP Paribas Fortis
BNP Paribas Fortis
ING
ING
KNLTB
KNLTB
Borealis
Borealis
De Postcode Loterij
De Postcode Loterij
Cordaan
Samen met Cordaan op zoek naar waarde
Woonbedrijf
Woonbedrijf
Radboud
MuleSoft on FHIR, een klantverhaal over standaarden in de zorg
Delta Fiber
Delta Fiber
Danone Nutricia Research
Danone Nutricia Research
Aperam
Aperam
Record Credits
Record Credits
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ

Blog

Low-Code voor start-ups
9 augustus 2022
Hoe low-code startups kan helpen groeien
Terwijl low-code technologie zich blijft ontwikkelen, zijn veel startups begonnen met het gebruiken van low-code applicatieontwikkeling te gebruiken om de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid op lange termijn te verbeteren. Recente studies geven aan dat 84% van de bedrijven zijn overgestapt op low-code applicatieontwikkeling om de druk op IT-afdelingen te verminderen, de duur van applicatieontwikkelingscycli te verkorten en digitale middelen te vergroten.
De Digitale Verzekeraar
31 maart 2022
3 redenen voor verzekeraars om aan de slag te gaan met low-code
De verzekeringssector is onderhevig aan snelle veranderingen, dit omwille van technologische ontwikkelingen, veranderende voorkeuren van klanten en externe factoren. Hierop inspelen is niet altijd evident en kost vaak veel tijd en geld. Niets doen is echter geen optie! De concurrentie binnen de verzekeringssector woedt heviger dan ooit. Low-Code kan voor vele verzekeraars de oplossing bieden. Waarom? Wij geven de belangrijkste redenen.
Low code
23 februari 2022
Hoe kan low-code jouw digitale transformatie versnellen?
De lijst met redenen over het waarom is ongelimiteerd, maar iedere organisatie wil veranderen. Ondanks deze veranderwoede, gebeurt dit in veel gevallen nog op te kleine schaal. Waarom? Er zijn volop bergen die overwonnen moeten worden om te kunnen innoveren. De grootste ergernis hieromtrent is een IT-omgeving die niet kan leveren. De redenen hiervoor worden veelal gezocht in een te hoge werkdruk met een te beperkte capaciteit. Maar is dit wel zo?

Get started with OutSystems

Harmony helpt u graag te onderzoeken wat OutSystems voor uw organisatie kan betekenen. Wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen? Het kan allemaal, druk op de knop hier beneden.