Minder ontwikkelen,
sneller innoveren!

Harmony is DE expert op het gebied van OutSystems en helpt organisaties te versnellen in de digitale transformatie. OutSystems is HET low-code development platform en is DE toekomst in applicatieontwikkeling. Wat wordt jouw volgende stap in de digitale wereld?

Waarom inzetten op low-code?

Low-code platformen zijn de toekomst in applicatieontwikkeling en bieden organisaties de mogelijkheid om stabiliteit, schaalbaarheid en snelheid te combineren. Door de snelheid van low-code platformen te combineren met de kracht van de bestaande backoffice-systemen (bijv. ERP en CRM) is ook jouw organisatie in staat om te innoveren en te groeien. Zo kunnen organisaties focussen op de toekomst en de concurrentie voor blijven.

OutSystems: het low-code platform

OutSystems maakt het mogelijk om tot 5x sneller te ontwikkelen en waarde te realiseren voor klanten en medewerkers. Met OutSystems is het mogelijk een investering snel om te zetten in toegevoegde waarde. Door configuratie en inrichting te combineren met standaard bouwblokken kunnen wij in korte tijd eenvoudige tot zeer complexe (business) wensen implementeren. Kortom, we veranderen de manier van applicatieontwikkeling, van ideevorming tot en met implementatie.
Integration Consultant

Rapid start met Harmony: So fast so good

Organisaties gaan niet over een nacht ijs bij de aanschaf van een platform. Vanuit onze Rapid start met Harmony-aanpak zijn wij in staat binnen enkel weken een eerste oplossing te implementeren. Daarmee laten wij snel resultaat zien en de klant ervaart wat de oplossing kan bieden. In 5 stappen nemen wij de organisatie mee in de reis die OutSystems heet, waarmee we snel waarde kunnen realiseren.

Wat kun je verwachten?

Samen brengen we alles in kaart op basis van de concrete ambities, behoeftes en uitdagingen. We beginnen met die use cases die het snelst de meeste waarde toevoegen. Vervolgens realiseren we in OutSystems exact wat jouw organisatie nodig heeft, op maar van jouw noden. Wij blijven ondersteunen van start tot einde en daarna.

Outsystems free edition

Built web apps much faster

Eigenschappen van

OutSystems

Business = IT
Business is in staat om snel aanpassingen door te voeren zonder tussenkomst van IT. Zo verlies je geen tijd.
Business Consultants
Harmony heeft meer dan 20 business consultants die actief zijn in diverse sectoren. Ons interne ecosysteem moedigt iedereen bovendien aan zijn of haar specifieke expertise met anderen te delen.
Onovertroffen snelheid
Bouw uw full-stack apps ongelooflijk snel visueel. En implementeer ze vervolgens met slechts één klik.
Exceptionele digitale klantervaring
Een moderne interface om een exceptionele digitale klantervaring te implementeren.
Moderniseren IT-landschap
Vervang verouderde, complexe en dure IT-systemen door een modern en schaalbaar platform.
Low-code zonder beperkingen
Breid uw apps eenvoudig uit met uw eigen front-end- of back-endcode, want er is geen lock-in.

De Digitale Verzekeraar

De Digitale Verzekeraar is onze accelerator die speciaal ontworpen is voor verzekeraars en verzekerden. Met De Digitale Verzekeraar geef je jouw klanten met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier de mogelijkheid om diverse handelingen uit te voeren, zoals het aangeven van schade, het maken van een simulatie, het inzien van verzekeringsgegevens en nog veel meer. Blijf niet achter….

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.

Achmea
Achmea
RSVZ
RSVZ
Menzis
Menzis
NMBS
NMBS
Zorg en Zekerheid
Zorg en Zekerheid
Acerta
Acerta
BNP Paribas Fortis
BNP Paribas Fortis
AG Insurance
AG Insurance
ING
ING
KNLTB
KNLTB
Borealis
Borealis
De Postcode Loterij
De Postcode Loterij
Cordaan
Samen met Cordaan op zoek naar waarde
Woonbedrijf
Woonbedrijf
Radboud
MuleSoft on FHIR, een klantverhaal over standaarden in de zorg
Delta Fiber
Delta Fiber
Danone Nutricia Research
Danone Nutricia Research
Aperam
Aperam
Record Credits
Record Credits
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ
CCM in the Cloud bij zorgverzekeraar ONVZ

Blog

Rick
21 mei 2021
Rick Rooijackers over het ‘nieuwe’ Harmony met renpaard OutSystems
Ongeveer een jaar geleden stond hier de titel “Rick Rooijackers, man met twee petten bij Harmony” en werd hij de exponent genoemd van het ‘nieuwe’ Harmony. Nu zijn de schotten...
Jimmy_Albert lopen
19 mei 2021
Hoe sterk is de eenzame fietser?
Starten bij Harmony in corona tijd, hoe gaat dat? Verkeersinformatie, file bij knooppunt leenderheide, die hoor je regelmatig voorbijkomen. Vandaag ben ik met Jimmy, niet bij het knooppunt maar op...
cropped-favicon.png
20 januari 2021
Harmony wordt gewoon Harmony: Alle diensten onder één kikker.
Bye bye dus aan de verticale opdeling van de activiteiten in business units. Enter: geïntegreerde werking, gestroomlijnd volgens de graad van engagement: van consulting over off the shelve solutions tot...

Get started with OutSystems

Harmony helpt u graag te onderzoeken wat OutSystems voor uw organisatie kan betekenen. Wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Het kan allemaal, druk op de knop hier beneden.