De state of the art tools verdienen state of the art service. Harmony voorziet een 24/7 ServiceDesk en dit voor zowel MuleSoft, CCM in the Cloud en OutSystems

Eenvoudige interface, gestroomlijnd proces

Klanten kunnen in een eigen JIRA based bedrijfsportal een ‘ticket inschieten’: een incident, een change of een standaard actie. De ServiceDesk van Harmony ziet in de JIRA backend in detail waar het over gaat. Deze instant communicatie tussen klant en Harmony stelt ons in staat direct te reageren op incidenten en vragen.

Proactieve monitoring

Via alerting en monitoring houdt Harmony proactief het landschap van haar klanten in de gaten. Indien er service verlies dreigt of lijkt op te treden acteert de ServiceDesk direct. Door trendanalyses te bekijken en hierop in te spelen, voorkomt de ServiceDesk dat er potentiële incidenten optreden.

24x7

De Harmony ServiceDesk staat dag en nacht voor haar klanten klaar. Via een stand-by dienst zijn we telefonisch bereikbaar voor calamiteiten en schieten we direct in actie totdat het probleem is opgelost.

Functioneel beheer & Releasemanagement

Op het moment van wijzigende processen, leveranciers die applicaties aanpassen of bijvoorbeeld nieuwe wetgeving kan de ServiceDesk snel een analyse doen van de impact en via een strak releasemanagement proces benodigde changes in het landschap van de klant snel doorvoeren.

Kennisbank

Via een Confluence Wiki per klant wordt alle relevante informatie over het landschap, de implementaties en de processen eenvoudig ontsloten. Best practices op het gebied van het oplossen van incidenten zijn ook hier te vinden.

Blog

Rick
21 mei 2021
Harmony’s 24/7 Servicedesk: “Wij zitten overal tussen”
api led event
13 april 2021
API Led
Handshake
2 maart 2021
MuleSoft on FHIR, een klantverhaal over standaarden in de zorg
Het is dinsdagochtend ergens begin 2020, van Covid-19 weten we nog weinig. We hebben een overleg met een coassistent en een student van Radboud Universiteit die een afstudeer onderzoek doet op het onderwerp waarvoor we bij elkaar zitten.