Wie we zijn

Young Graduates

Harmony laat bedrijven groeien door te helpen bij hun digitale transformatie, zowel op business- als IT-vlak.

Over Harmony

Team en Change zijn essentieel in ons profiel. ‘Harmonianen’ staan bekend om hun coöperatieve, no-nonsense aanpak. Change stopt nooit en is een moeilijk te bespelen thema maar met een frisse kijk en tonnen ervaring slaagt Harmony er telkens in concrete resultaten neer te zetten.
Average age of our colleagues
37
Offices
3
Good causes sponsored in 2021
10
Social events organized
86
Years of existence
26
Annual growth since 2014
20%
Satisfied customers in 2021
61
Harmonian colleagues
80
Harmony kan nu referenties voorleggen in een waaier van sectoren en bedrijven, gaande van de non-profit en de overheid tot de financiële sector en de industrie. Harmony staat vandaag voor een nieuwe kwantumsprong in zijn evolutie, een voortdurend veranderingsproces dat leidt tot meer en meer groei.

Onze waarden

Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en – als vanzelfsprekend – ondernemerschap: dat zijn de vier pijlers waarop Harmony bouwt. Vasthouden aan deze kernwaarden is echt een voorwaarde voor geslaagd change management, hoe divers dat ook kan zijn. Bouw op ons voor de transformatie van je organisatie. Samen springen we verder.
Creativiteit
Betrokkenheid
Ondernemerschap
Transparantie

Word jij een Harmoniaan?

Harmony is een no-nonsense organisatie die staat voor kwaliteit en samenwerking. Een bende gemotiveerde persoonlijkheden die niet twijfelen om hun handen uit de mouwen te steken en altijd klaar staan voor elkaar. Al is dat niet het enige wat wij doen. Als Harmoniaan staat jouw groeitraject bij ons centraal. Samen met ons maak je sprongen vooruit en doen we er alles aan om het beste in jou naar boven te halen. Dit doen we door je continu uit te dagen en de mogelijkheid te geven om bij te leren. Zin om ons team van Harmonianen te komen vervoegen?