Wie we zijn

Harmony laat bedrijven groeien door te helpen bij hun digitale transformatie, zowel op business- als IT-vlak.

Jouw gids richting digitale transformatie!

Harmony zorgt voor een vlotte transformatie naar een digitale organisatie. “Team up for digital change” is ons motto. Harmony staat bekend om haar coöperatieve, no-nonsense aanpak op zowel business- als IT-vlak. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en dit doen we binnen diverse sectoren en domeinen. Harmony levert een integrale dienstverlening: van consulting, tot implementatie van ‘off the shelf’ oplossingen en managed services. Let’s team up for digital change!

Young Graduates

Dienstverlening van A tot Z

Harmony levert integrale dienstverlening! Of de uitdagingen nu liggen in het ontwikkelen van applicaties, het integreren van systemen, het automatisch versturen van digitale klantcommunicatie of het managen van projecten… Wij hebben voor jou de oplossing(en). Samen gaan we volop voor groei!

...en nog verder

Onze samenwerking stopt niet bij het implementeren van onze oplossingen. Wij blijven voor jou klaarstaan! Hoe we dit doen? Onze ervaren servicedesk staat 24/7 voor jou klaar. Zo ben je 100% zeker dat jouw issues meteen worden aangepakt. Op ons kan je rekenen!

Harmony in cijfers

Average age of our colleagues
38
Offices
4
Good causes sponsored this year
10
Social events organized
86
Years of existence
26
Annual growth since 2014
20%
Satisfied customers in 2023
61
Harmonian colleagues
99

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf zijn we ons bewust van onze impact op de samenleving en het milieu. We streven er naar om deze impact te minimaliseren en onze verantwoordelijkheid te nemen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormt daarmee een belangrijk onderdeel in ons beleid. We werken samen om ons steentje bij te dragen aan het welzijn van mens, maatschappij en milieu. 

Harmony kan nu referenties voorleggen in een waaier van sectoren en bedrijven, gaande van de non-profit en de overheid tot de financiële sector en de industrie. Harmony staat vandaag voor een nieuwe kwantumsprong in zijn evolutie, een voortdurend veranderingsproces dat leidt tot meer en meer groei.

Onze waarden

Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en – als vanzelfsprekend – ondernemerschap: dat zijn de vier pijlers waarop Harmony bouwt. Vasthouden aan deze kernwaarden is echt een voorwaarde voor geslaagd change management, hoe divers dat ook kan zijn. Bouw op ons voor de transformatie van je organisatie. Samen springen we verder.
Ondernemerschap
Betrokkenheid
Creativiteit
Transparantie

Word jij een Harmoniaan?

Harmony is een no-nonsense organisatie die staat voor kwaliteit en samenwerking. Een bende gemotiveerde persoonlijkheden die niet twijfelen om hun handen uit de mouwen te steken en altijd klaar staan voor elkaar. Al is dat niet het enige wat wij doen. Als Harmoniaan staat jouw groeitraject bij ons centraal. Samen met ons maak je sprongen vooruit en doen we er alles aan om het beste in jou naar boven te halen. Dit doen we door je continu uit te dagen en de mogelijkheid te geven om bij te leren. Zin om ons team van Harmonianen te komen vervoegen?