Optimale integratie van jouw systemen!

Harmony is premium partner van MuleSoft. Het Full API lifecycle platform van MuleSoft wordt door Gartner gezien als leader voor on-premise als ook cloud integratie. Hiermee zorgt Harmony voor een probleemloze integratie van jouw systemen.

Waarom inzetten op integratie van jouw systemen?

Time is money! En wie wilt er nu tijd verliezen met het zoeken naar correcte informatie in verschillende systemen die vaak niet op elkaar zijn afgestemd. Met een platform als MuleSoft zorg je voor een naadloze ontsluiting van jouw informatie conform jouw bedrijfsinformatiemodel en dit op één plaats.

Optimale ontsluiting van data

Het voornaamste voordeel van het gebruik van het platform van MuleSoft is dat er op een snelle, herbruikbare en betrouwbare manier informatie vanuit diverse systemen ontsloten wordt naar eindklanten, leveranciers en medewerkers in elke gewenste structuur.

Wat kun je verwachten?

Samen brengen we alles in kaart op basis van de concrete ambities, behoeftes en uitdagingen. We beginnen met die use cases die het snelst de meeste waarde toevoegen. Vervolgens realiseren we in MuleSoft exact wat jouw organisatie nodig heeft, op maat van jouw noden. Wij blijven ondersteunen van start tot einde en daarna.

Wat

MuleSoft

doet

Eigenschappen van Mulesoft

API-led connectivity
Ontsluit legacy systemen, vertaal naar jullie bedrijfsinformatiemodel en stel je data beschikbaar aan consumerende partijen via het API-led (3-lagen) model.
Standaard bouwblokken
Binnen het platform zijn vele connectoren, accelerators, integratiepatronen en templates beschikbaar voor een snelle start zonder opnieuw het wiel uit te hoeven vinden.
Bewezen projectaanpak
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk MuleSoft project. We werken onder architectuur en zijn pas tevreden als het project met succes over kan gaan naar beheer.
Gecertificeerde consultants
Harmony heeft enkel MuleSoft certified consultants in dienst, die constant de evoluties volgen van het integratie platform van MuleSoft.
Premium Partner
Harmony is de eerste lokale Premium Partner van MuleSoft in de Benelux. Harmony ontwikkelt mee aan standaard interfaces die wereldwijd verkocht worden.
Out-of-the-box Security
Het platform biedt standaard authenticatie protocollen en policies om uw data veilig te houden en alleen beveiligd beschikbaar te stellen aan geautoriseerde partijen.
Etalage van API’s
Via de Anypoint Exchange stel je API’s beschikbaar voor consumerende partijen.
24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige ServiceDesk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.

CareConnect

Met CareConnect levert Harmony een integratieplatform aan voor de zorg waarmee het zorgaanbieders in staat stelt om versnelt informatie uit alle bronsystemen via API’s beschikbaar te maken. Op dit platform bouw je je eigen API-ecosysteem op basis van kleine herbruikbare componenten waarmee zowel de wettelijke plichten conform de Wegiz als de interne informatie vragen kunnen worden ingevuld.

24/7 ServiceDesk

De state of the art tools verdienen state of the art service. Harmony voorziet een 24/7 ServiceDesk en dit voor zowel MuleSoft, CCM in the Cloud als OutSystems.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting een vlotte integratie van hun IT-systemen en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.
De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
har_referent_logo_q8
Q8
har_referent_logo_bpost
bpost
har_referent_logo_colruyt_group_b
Colruyt Group
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS

Blog

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
In de wereld van zorgverzekeringen is het einde van het jaar een cruciale periode. Het is het moment waarop zorgverzekeraars zoals Menzis, ONVZ en Zorg & Zekerheid de premies voor het nieuwe jaar bekendmaken aan hun klanten. Dit betekent een golf van informatie die de verzekerden bereikt via diverse kanalen zoals papier, e-mail en websites. Maar hoe komt de juiste informatie precies bij de juiste klant terecht?
persoonlijkecommCCM-emailblo
18 juli 2023
Hoe personaliseer je klantcommunicatie?
Customer experience (CX) staat voor de emotionele en rationele menselijke binding die tot stand komt tussen de klant en een organisatie. CX omvat de beleving van de klant en kijkt naar de manier waarop de gehele service wordt ervaren. Ook de ervaring met diverse kanalen en contactmomenten horen daarbij. Klantcommunicatie kan gezien worden als het visitekaartje voor je organisatie. Via onze CCM in the Cloud oplossing (Customer Communication Management) kan je hier onderscheidend in zijn!
Raymond Veltrop
31 januari 2023
Waarom MuleSoft het beste integratieplatform is
Een vraag die ze mij regelmatig stellen en waarvan ik snap dat mensen die vraag hebben is de volgende: waarom zou ik voor MuleSoft moeten kiezen? In de wereld van systeemintegratie is de keuze ontzettend groot. Vaak is het ook niet direct duidelijk wat de grote verschillen zijn en dan wordt het maken van die keuze moeilijk. Ik geef daarom graag mee wat de verschillen zijn en waarom ik MuleSoft HET integratieplatform vind", vertelt collega Raymond Veltrop, senior developer/architect bij Harmony.

Aan de slag met MuleSoft

Harmony helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen. Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen. Ben je benieuwd wat een MuleSoft licentie kost of wil je graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Druk dan op één van de onderste knoppen.

Whitepaper downloads​

Onderaan vind je enkele whitepapers over systeemintegratie.

API-LED