Optimale integratie van jouw systemen!

Harmony is premium partner van MuleSoft. Het Full API lifecycle platform van MuleSoft wordt door Gartner gezien als leader voor on-premise als ook cloud integratie. Hiermee zorgt Harmony voor een probleemloze integratie van jouw systemen.

Waarom inzetten op integratie van jouw systemen?

Time is money! En wie wilt er nu tijd verliezen met het zoeken naar correcte informatie in verschillende systemen die vaak niet op elkaar zijn afgestemd. Met een platform als MuleSoft zorg je voor een naadloze ontsluiting van jouw informatie conform jouw bedrijfsinformatiemodel en dit op één plaats.

Optimale ontsluiting van data

Het voornaamste voordeel van het gebruik van het platform van MuleSoft is dat er op een snelle, herbruikbare en betrouwbare manier informatie vanuit diverse systemen ontsloten wordt naar eindklanten, leveranciers en medewerkers in elke gewenste structuur.

Wat kun je verwachten?

Samen brengen we alles in kaart op basis van de concrete ambities, behoeftes en uitdagingen. We beginnen met die use cases die het snelst de meeste waarde toevoegen. Vervolgens realiseren we in MuleSoft exact wat jouw organisatie nodig heeft, op maat van jouw noden. Wij blijven ondersteunen van start tot einde en daarna.

Eigenschappen van

MuleSoft

API-led connectivity
Ontsluit legacy systemen, vertaal naar jullie bedrijfsinformatiemodel en stel je data beschikbaar aan consumerende partijen via het API-led (3-lagen) model.
Etalage van API’s
Via de Anypoint Exchange stel je API’s beschikbaar voor consumerende partijen.
Out-of-the-box Security
Het platform biedt standaard authenticatie protocollen en policies om uw data veilig te houden en alleen beveiligd beschikbaar te stellen aan geautoriseerde partijen.
Premium Partner
Harmony is de eerste lokale Premium Partner van MuleSoft in de Benelux. Harmony ontwikkelt mee aan standaard interfaces die wereldwijd verkocht worden.
Gecertificeerde consultants
Harmony heeft enkel MuleSoft certified consultants in dienst, die constant de evoluties volgen van het integratie platform van MuleSoft.
24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige ServiceDesk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.
Bewezen projectaanpak
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk MuleSoft project. We werken onder architectuur en zijn pas tevreden als het project met succes over kan gaan naar beheer.
Standaard bouwblokken
Binnen het platform zijn vele connectoren, accelerators, integratiepatronen en templates beschikbaar voor een snelle start zonder opnieuw het wiel uit te hoeven vinden.

CareConnect

Met CareConnect levert Harmony een integratieplatform aan voor de zorg waarmee het zorgaanbieders in staat stelt om versnelt informatie uit alle bronsystemen via API’s beschikbaar te maken. Op dit platform bouw je je eigen API-ecosysteem op basis van kleine herbruikbare componenten waarmee zowel de wettelijke plichten conform de Wegiz als de interne informatie vragen kunnen worden ingevuld.

24/7 ServiceDesk

De state of the art tools verdienen state of the art service. Harmony voorziet een 24/7 ServiceDesk en dit voor zowel MuleSoft, CCM in the Cloud als OutSystems.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting een vlotte integratie van hun IT-systemen en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.
KNLTB
KNLTB
Borealis
Borealis
Cordaan
Samen met Cordaan op zoek naar waarde
Woonbedrijf
Woonbedrijf
Radboud
MuleSoft on FHIR, een klantverhaal over standaarden in de zorg
Delta Fiber
Delta Fiber

Blog

Eben-Haeser-Cordaan-570x360
17 december 2021
Samen met Cordaan op zoek naar waarde
Harmony en Cordaan hebben elkaar leren kennen in 2018 en zijn sindsdien goede vrienden. Naast het feit dat het persoonlijk goed klikt tussen de stakeholders van zowel Cordaan als Harmony...
Bedrijfsarchitectuur
16 juni 2021
Hoe kan je bedrijfsarchitectuur je helpen met je transformatieverhaal?
Digitalisering is als het ware een standaard geworden in onze huidige economie. Waar het begrip vroeger enkel geïnterpreteerd werd als het transformeren van fysieke naar digitale flows, zien we dat...
Rick
21 mei 2021
Harmony’s 24/7 Servicedesk: “Wij zitten overal tussen”
Gestart in 2017 en intussen permanent bemand door vier mensen, met extra stand-by capaciteit van een zestal mensen. Harmony’s Servicedesk groeit stevig. Je zou denken dat er op het terrein...

Get started with Harmony

Harmony helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen.Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen. Bent u benieuwd wat een MuleSoft licentie kost of wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen. Het kan allemaal, druk op de knop hier beneden.

Whitepaper downloads​

Onderaan vind je enkele whitepapers over systeemintegratie.

API-LED