GereLateerd

12 January 2023
Business Next Step case: bpost
Business Next Step
13 September 2022
Business Next Step case: AG Insurance
8 September 2022
Harmony now also helps healthcare with their digital transformation

De kikker in de kijker

header

 

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom Harmony zijn communicatie hertekend heeft en daarbij… een kikker als symbool koos?

Eenvoudig! Omdat Harmony nu een andere Harmony is. Wij zijn al jaren dé specialist in ‘change management’. Maar u kan als consultant geen ‘verandering’ prediken zonder zelf te evolueren en drastisch te vernieuwen. Vandaar dat schattige kikkertje dat na een kus transformeert tot een charmante prins. Dat beeld staat centraal in de vernieuwde communicatie. De kikker die prins wordt, staat ook symbool voor onszelf.

Harmony is een ander Harmony en heeft de focus nu nog scherper gesteld op ‘change management’ en het daadwerkelijk doorvoeren van business & IT change. Daar zijn duidelijke groeidoelstellingen voor gedefinieerd.

De markt zag ons tot dusver vooral als een IT-bedrijf. Onze track-record toont aan dat we méér in huis hebben. Het nieuwe Harmony profileert zich als dé uitgelezen partner voor veranderingstrajecten, op welk terrein dan ook. Met onze intussen zeer ruime ervaring helpen wij bedrijven om te transformeren.

Het nieuwe Harmony wil meer integrale veranderingstrajecten realiseren, naast detacheringswerk en consultancy.

Het nieuwe Harmony wil meer werken voor het MKB/KMO-segment en ook meer lokaal actief worden.

Het nieuwe Harmony wil doorstoten naar 50 medewerkers en 50 procent omzetgroei realiseren.