GereLateerd

15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
GZA
12 May 2023
Business Next Step case: GZA ziekenhuizen
27 April 2023
Kirsten kijkt terug op haar eerste 6 maanden als Management Consultant bij Harmony

Harmony School zorgt voor “top athletes”

Artboard 4CCM-emailblo

Bij Harmony geloven wij sterk in kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Daarom werd enkele jaren geleden Harmony School opgericht. Waarom? Om onze klanten op de beste manier te kunnen ondersteunen in hun digitale transformaties en om onze collega's te stimuleren in hun persoonlijke groei.

 

How it started

Dit initiatief kwam voort uit het Business Consultancy team en is inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan 20 interne en 50 externe trainingen die collega’s kunnen volgen. Achterliggend is een schat aan documentatie te vinden over relevante onderwerpen met betrekking tot digitale transformatie, variërend van agile tot design thinking, change management tot business analyse. Collega’s die expertise hebben opgebouwd in een bepaald vakgebied, verzorgen opleidingen tijdens digitale lunchsessies voor geïnteresseerde collega’s. Zo werden er afgelopen jaar maar liefst 17 interne trainingen georganiseerd. Het Harmony School team, bestaande uit Business Consultancy collega’s, zorgt voor de coördinatie en ontwikkeling van het opleidingsaanbod.

 

Top Athletes

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Business Consultancy unit is om een team van #TopAthletes te vormen. Harmony School is een van de initiatieven die direct bijdraagt aan deze doelstelling. Aan het begin van dit jaar werd de missie van Harmony School verder aangescherpt tijdens een purpose- of OKR-oefening. De missie van Harmony School wordt als volgt omschreven:

  1. Het centraliseren en delen van kennis.
  2. Het stimuleren van medewerkers in hun persoonlijke groei door hen verschillende specialisatiemogelijkheden te laten ontdekken.
  3. Het waarborgen van een bepaalde set van fundamentele skills bij elke consultant van Harmony om de kwaliteit te waarborgen.

Het Harmony School team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van deze fundamentele set van skills en het identificeren van trainingsbehoeften, zodat ze gerichter de juiste trainingen kunnen aanbieden. Zo komen we steeds dichter bij een team van #TopAthletes.

 

Never not learning

Het Harmony School team zoekt steeds naar verbetermogelijkheden. Zo deden ze een enquête afgenomen bij alle Harmonianen om hun ervaring met Harmony School te evalueren, waarbij actiepunten naar voor zijn gekomen. Daarnaast werken ze aan een nieuwe manier om deze trainingen op een overzichtelijke manier aan te bieden aan de Harmonianen. Samen met onze OutSystems collega’s willen we een nieuw platform bouwen waarin alle opleidingen overzichtelijk kunnen worden weergegeven en waarbij het aanbod goed aansluit op de opleidingsnoden van onze collega’s.

Dankzij Harmony School helpen we de Harmonianen bij hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij hun hard- en soft skills kunnen verbeteren en persoonlijk kunnen groeien.