GereLateerd

Corporate huisstijl
16 June 2022
Jouw corporate huisstijl op één lijn met 'CCM in the Cloud'
CCM in the Cloud
12 May 2022
'Pay-as-you-go' voor kleinere volumes - CCM in the Cloud
White paper printing
13 April 2022
Personalisering van niet-digitale communicaties met white paper printing

Harmony genomineerd voor de Trends Gazellen 2016

Harmony is genomineerd voor de Trends Gazellen 2016, de Belgische tegenhanger van de FD Gazellen van Het Financieel Dagblad. Harmony is genomineerd in de categorie ‘kleine ondernemingen’. Wie weet wat er nog volgt!

De selectie van de genomineerden gebeurt op basis van de groeicijfers, in termen van omzet, personeel en cash flow. Het is de internationale accountantsvereniging BDO die daarvoor de balansen van groeibedrijven doorlichtte. Voor de categorie waarin Harmony aantreedt, is een bruto marge van 1 miljoen euro in 2014 de minimale voorwaarde.

De uitreiking zal plaatsvinden op woensdag 16 maart in Tour&Taxis in Brussel. Er zijn tientallen mededingers die zich tot Trends Gazelle willen laten kronen. De kans dat Harmony het haalt, schatten we daarom eerlijk gezegd niet zo hoog in. Maar hey, we zijn genomineerd en wie weet wat er nog volgt…