GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Belgian Insurance Conference gekleurd door Harmony

De Belgian Insurance Conference op 22 november in Louvain-la-Neuve over ‘duurzame innovatie’ werd voor een groot stuk gekleurd door Harmony, dat mogen we wel zeggen. Harmony was aanwezig met niet minder dan 8 Harmonianen.

In de namiddag presenteerde collega Kristof Van Eetveldt ons Omnichannel Maturity Tool. Met 180 inschrijvingen was dit één van de best bezochte sessies. Aan onze stand was het bovendien aardig druk met ongeveer 80 bezoekers – op een totaal van 600 deelnemers – en de Risky Frogger app lokte heel wat spelers.

Die belangstelling voor Harmony manifesteerde zich ook online. De site kreeg die dag ongeveer 3 keer meer bezoekers dan normaal en er werd goed doorgeklikt naar de minisite over OMT, www.cosulting.eu/omnichannel. Dat resulteerde al in een aantal afspraken. Opdrachten zullen snel volgen. De aanvraag voor een eerste offerte is al binnen 😉

BIC