GereLateerd

31 januari 2023
Waarom MuleSoft het beste integratieplatform is
31 januari 2023
Project uitgelicht: collega Thomas vertelt
Pushberichten versturen
23 januari 2023
Pushberichten versturen met CCM in the Cloud

Belgian Insurance Conference gekleurd door Harmony

De Belgian Insurance Conference op 22 november in Louvain-la-Neuve over ‘duurzame innovatie’ werd voor een groot stuk gekleurd door Harmony, dat mogen we wel zeggen. Harmony was aanwezig met niet minder dan 8 Harmonianen.

In de namiddag presenteerde collega Kristof Van Eetveldt ons Omnichannel Maturity Tool. Met 180 inschrijvingen was dit één van de best bezochte sessies. Aan onze stand was het bovendien aardig druk met ongeveer 80 bezoekers – op een totaal van 600 deelnemers – en de Risky Frogger app lokte heel wat spelers.

Die belangstelling voor Harmony manifesteerde zich ook online. De site kreeg die dag ongeveer 3 keer meer bezoekers dan normaal en er werd goed doorgeklikt naar de minisite over OMT, www.cosulting.eu/omnichannel. Dat resulteerde al in een aantal afspraken. Opdrachten zullen snel volgen. De aanvraag voor een eerste offerte is al binnen 😉

BIC