GereLateerd

Harmony and ForTrevo
1 December 2022
Harmony and ForTrevo announce partnership
29 November 2022
De Christelijke Onderwijsgroep in productie met CCM in the Cloud
21 November 2022
Harmony wandelt voor het goede doel

Belgian Insurance Conference gekleurd door Harmony

De Belgian Insurance Conference op 22 november in Louvain-la-Neuve over ‘duurzame innovatie’ werd voor een groot stuk gekleurd door Harmony, dat mogen we wel zeggen. Harmony was aanwezig met niet minder dan 8 Harmonianen.

In de namiddag presenteerde collega Kristof Van Eetveldt ons Omnichannel Maturity Tool. Met 180 inschrijvingen was dit één van de best bezochte sessies. Aan onze stand was het bovendien aardig druk met ongeveer 80 bezoekers – op een totaal van 600 deelnemers – en de Risky Frogger app lokte heel wat spelers.

Die belangstelling voor Harmony manifesteerde zich ook online. De site kreeg die dag ongeveer 3 keer meer bezoekers dan normaal en er werd goed doorgeklikt naar de minisite over OMT, www.cosulting.eu/omnichannel. Dat resulteerde al in een aantal afspraken. Opdrachten zullen snel volgen. De aanvraag voor een eerste offerte is al binnen 😉

BIC