GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Cosulting vs Consulting 

Het bekender in de oren klinkende Consulting vindt zijn oorsprong in het Latijnse werkwoord Consultare, wat zoveel wil zeggen als raadplegen. Een consultant is m.a.w een expert die geraadpleegd wordt om in zijn/haar specifiek vakgebied advies te bieden.

Waarom dan Cosulting? 

Omdat we veel meer doen dan louter expertadvies bieden. We stappen samen van A tot Z mee in het verhaal van onze klanten, we leggen samen hetzelfde engagement aan de dag, we klauteren samen door de modder als het moet, samen schouder aan schouder. Dat is dus het verschil met traditionele consulting: Als cosulters gaan we steeds voor een concreet resultaat en hanteren we een pragmatische aanpak om de opdracht tot een goed eind te brengen.  Cosultants, dus.

You get the picture. Co staat voor samen.

Uiteraard kunnen onze Cosultants advies bieden. Maar we zagen met die Co de kans schoon om dat aspect toch even te benadrukken. En het maakt de tongen los.

Ga naar cosulting.eu