GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Harmony zet schouders onder geslaagd spaarplatform Yongo.be

Al van Yongo gehoord? Het is een nieuw online spaar- & beleggingsplatform, zowel voor kinderen als voor  volwassenen. Ouders, grootouders, vrienden en familie kunnen via Yongo een centje storten voor de verjaardag van het kind, voor goede punten op school, als zakgeld, enzovoort. Yongo leert kinderen bovendien op een leuke manier omgaan met geld en leert hen sparen.

“Het is altijd tof om aan een realisatie te mogen meewerken waarin je zelf ook voor 100 % gelooft“, getuigen onze collega’s Charlotte en Jan. Het afgelopen jaar konden zij bij onze klant, AG Insurance, bouwen aan dit mooie project dat uitgebreid de pers haalde. “Ongetwijfeld omdat dit product een gebruiksvriendelijk en digitaal antwoord biedt op een vraag van klanten. Naast het online platform zette AG Insurance ook een bijhorende app in de markt. Ook daaraan werkten we mee.”

Charlotte was verantwoordelijk voor de business analyse en voor de copywriting in de beide landstalen. Jan kon zich volledig toeleggen op de business analyse van het online platform en was product owner voor de app. Beide Harmony youngsters en hun projectteam kregen van AG Insurance alle vertrouwen zodat ze alle beoogde milestones konden halen. “Een mooi staaltje van empowerment door AG Insurance”, besluiten Jan en Charlotte. Dat wordt ook beaamd door Frederic D’Hallewin en Benoit Masset, van Strategic Business Projects bij AG Insurance: “Harmony had oog voor de specifieke randvoorwaarden van dit project en schakelde competente consultants in, die ook volwaardige partners waren in de uitwerking.”

Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op https://www.yongo.be/nl-BE.

Yongo
Jan en Charlotte

Benoit en Fred2
Benoit Masset en Frederic D’Hallewin