GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
About being an Harmonian

Klaar om te groeien in 2021? So are we!

Harmony is het bewogen jaar 2020 op zakelijk gebied goed doorgekomen. Als we kijken naar omzetgroei, voortzetting van bestaande projecten en winstgevendheid hebben we het meer dan behoorlijk gedaan. De komende jaren willen we doorgaan met groeien, en hiervoor hebben we tal van vacatures opengezet. Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Als je zelf nog zou aarzelen, lees dan even verder en waag de sprong.

 

Groeien doe je niet alleen, toch?

Wat voor Harmony telt, geldt ook voor haar medewerkers. Een groeiverhaal schrijf je niet alleen. Harmony kon ook in 2020 blijven rekenen op haar consultants om projecten bij de klanten tot een goed einde te brengen. Onze klanten bedankten die succesvolle samenwerking met talrijke nieuwe projecten en verlenging van samenwerkingen. Zo zijn we binnen al onze business units bij de start van 2021 allemaal op projecten aan het werk. Onze bench is leeg. Tijd dus voor vers bloed om verder te groeien!

 

Persoonlijke ondersteuning

Ook onze medewerkers konden de voorbije periode steeds blijven rekenen op Harmony en haar organisatiestructuur. Iedereen is zijn loopbaan verder blijven invullen in functie van zijn eigen doelstellingen dankzij ons begeleidingsmodel (meer hierover lees je in een van onze eerdere blogs “Over het succes van een straf organisatiemodel”). Persoonlijke ontwikkeling blijft bij ons centraal staan, wat er ook gebeurt in de wereld. Daarnaast bewees onze zuilenwerking, die onze organisatie bijzonder wendbaar maakt, eens te meer zijn kracht. Of je nu graag werkt rond people, het aanscherpen van expertise, business development of marketing, iedereen kan bij Harmony het bedrijf mee helpen groeien (meer hierover lees je in de blog “Over hoe Harmony groeit en bloeit”).

 

Je begrijpt nu vast wel hoe we een échte invulling geven aan onze kernwaarden ondernemerschap, creativiteit, betrokkenheid en transparantie!
Spreekt dit je aan, aarzel niet langer en Get in touch!