GereLateerd

27 October 2022
Hoe CCM in the Cloud jou ontzorgt
Rick
21 May 2021
Harmony’s 24/7 Servicedesk: “Wij zitten overal tussen”
2 March 2021
MuleSoft on FHIR, een klantverhaal over standaarden in de zorg

API Led

Two-Speed IT, time-to-market, IoT, reusability, microservices!

Allemaal termen waar we dagelijks mee geconfronteerd worden en die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Zeker in de huidige periode waar we gedwongen worden onze werkzaamheden digitaal uit te voeren, iedereen alleen nog maar online te bereiken is en zo snel mogelijk, op een eenduidige wijze, geïnformeerd wil zijn.

Harmony begeleidt bedrijven in hun transformatie naar een digitale organisatie. Integratie is een van de kernactiviteiten van Harmony. Voor een aantal kerndomeinen heeft Harmony state-of-the art software-oplossingen in huis. En voor die specifieke domeinen en bijhorende software leveren we integrale dienstverlening: van consulting, over implementatie van de oplossing tot managed services.

Tijdens dit event neemt Harmony u mee op reis door de wondere wereld van API Led Connectivity.