GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Koolibri steelt de show op CorporatiePlein

Op CorporatiePlein, de bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties, moet  een belangrijke speler als Koolibri zeer zichtbaar aanwezig zijn. En daar is Koolibri met glans in geslaagd. Onder meer dankzij Flappy Koolibri, een leuke, speciaal voor de beurs ontwikkelde app naar het voorbeeld van ‘Flappy Bird’, de klapper die enkele jaren werd gelanceerd.

Flappy Koolibri is op 21 september laatstleden door heel wat beursbezoekers gespeeld. In het spel moet je met je vogeltje over en onder obstakels door vliegen. Een mooi beeld voor de dienstverlening van Koolibri, de specialist in systeem-integratie.

“We maken de beursbezoekers, allemaal medewerkers van woningcorporaties, attent op het ‘TWO-speed’ IT-model. Dat is een opkomende IT-benadering waarbij men twee werkwijzen combineert: Een traditioneel spoor met nadruk op veiligheid en precisie en een verkennend spoor met meer wendbaarheid en snelheid. Nu, dit thema is voor ons op CorporatiePlein vooral een manier om contact te leggen met potentiële klanten en om gegevens te verzamelen. Het is een kwestie van zien en gezien worden”, aldus Robert Daniëls van Koolibri. Wat dat betreft heeft Flappy Koolibri zijn werk prima gedaan.

Koolibri