GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Medewerker van de maand: Niels Daenen

Niels Daenen was de 8ste werkemer bij Harmony. In november zal hij 10 jaren op de teller hebben. Hij begon als 22-jarige bachelor toegepaste informatica, vers van de Xios Hogeschool, en is nu leidinggevende van de tak Warebuilding.

Ambitieuze groei

“De meest markante jaren waren de crisisjaren 2008-2009. Toen hebben we grote stappen gezet. Precies omdat het crisisjaren waren? Ik denk het niet. Er is toen bewust gekozen voor een ambitieuze groeistrategie. De sprong zou zonder crisisjaren misschien nog groter zijn geweest. Dat weet je niet”.

“Toen ik bij Harmony begon…”

“In 2008-2009 was er nog geen sprake van een afzonderlijke tak Application Development, nu opgetild tot Warebuilding. Toen ik bij Harmony begon, deden we vooral projectmanagement. En ook Documisation, onder zijn vroegere benaming, bestond toen al. Ik was in eerste instantie .NET developer. Samen met Koen hebben we Warebuilding uitgebouwd, dat klopt”.

“Projecten die me het meest voldoening geven? Daar vraag je me wat, ik ga geen namen noemen. Maar uitdagingen die we als team aanpakken – Warebuilding in combinatie met de andere mensen van Harmony – dat vind ik de mooiste. Daar probeer ik iedereen hier al langer warm voor te maken. De eerste tijd, vanaf de start van wat nu Warebuilding is ongeveer 4 jaar geleden, deden we vooral aan detachering: We zetten iemand in een bedrijf en die lost het daar op, that’s it. Nu gaan we veel meer de weg op van in house ontwikkeling, naar het bouwen van specifieke businessoplossingen en naar het ontwerp van producten – zoals LES”.

Dat is een mooi parcours. Je gaat je spontaan afvragen waar Warebuilding zal staan als Niels zijn 20ste jaar bij Harmony afrondt?