Alle artikelen

Harmony Consultancy verwelkomt Thomas Standaert als nieuwe partner

Harmony Consultancy
Ons doel bij Harmony Business Consultancy is het versterken van bedrijven door innovatieve oplossingen en klantgerichte strategieën. Met een focus op menselijke interactie en een solide bedrijfscultuur bouwen we aan langdurige, productieve samenwerkingen.
Deel deze post

Er zijn van die momenten waarop alles op zijn plek valt. Voor Harmony Business Consultancy is dit zo'n moment. Na jaren van samenwerken, bouwen en groeien, neemt Thomas Standaert de stap naar het partnership. Een beweging die niet alleen teken is van zijn persoonlijke groei, maar ook die van Harmony als organisatie.

Van consultant tot partner

Thomas Standaert maakt al sinds 2016 deel uit van ons team. Met zijn track record in digitale transformatie en oog voor het menselijke aspect in veranderingstrajecten, heeft hij zijn strepen meer dan verdiend binnen onze organisatie.

Thomas deelt zijn enthousiasme voor zijn volgende stap bij Harmony: "We hebben een fantastisch team, een unieke cultuur en een sterke organisatie, en daar wil ik graag verder aan bouwen."

Zijn ambitie sluit naadloos aan bij die van ons: "Met deze stap wil ik de groeiambities van Harmony versterken en me elke dag blijven inzetten om onze collega's de beste groeikansen te bieden, en daarbij voortdurend zoeken naar hoe we onze klanten nóg beter kunnen ondersteunen bij hun uitdagingen en transformaties!"

Een logische volgende stap

Partners Thomas, Christophe en Maarten

Voor ons leadership team is de toetreding van Thomas een logische volgende stap. Onze partner Maarten Bruyneel verwoordt het zo: "We zijn enorm blij en trots dat we Thomas als Partner mogen verwelkomen. Met zijn jarenlange ervaring in consulting, zijn expertise, zijn focus op de mens en de impact hiervan op het team en de cultuur versterkt hij ons management team."

Ook Christophe Vanhorenbeeck, partner bij Harmony, benadrukt de meerwaarde die Thomas brengt: "We weten al lang dat Thomas erg complementair is voor ons leadership team. Zijn focus op een sterke cultuur, het leveren van een first-class dienstverlening en een verdere versterking van onze reputatie bij onze klanten, zijn onmisbaar geworden voor ons team."

Duurzame groei als rode draad

Onze CEO Koen Mercken plaatst deze nieuwe partnership in het bredere plaatje van onze groeistrategie: "Ik ben bijzonder blij dat Thomas nu ook als aandeelhouder aan boord is van Harmony Business Consultancy. Duurzame groei is ons motto en met zijn participatie zetten we op dit vlak weer een mooie stap. Het geeft ook duidelijk aan dat doorgroeien binnen Harmony op vele manieren kan."

Onze toekomstvisie

Samen met ons team zal Thomas bijdragen aan het verder versterken van onze positie als toonaangevende partner in digitale transformatie. Zijn leiderschap en betrokkenheid zullen ons helpen om niet alleen duurzame groei te realiseren, maar ook om onze klanten nog beter te ondersteunen in hun verandertrajecten.

Met deze stap kijken we vol vertrouwen naar de toekomst en naar nieuwe kansen om onze klanten en collega's te laten groeien.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
Data beter begrijpen: de kracht van semantiek
Business Consultancy
In de huidige datagestuurde wereld is het verzamelen van data slechts het begin. Data semantiek, het structureren, documenteren en interpreteren van data, is cruciaal om de volledige waarde van data te ontsluiten.
Lees meer
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
Business Consultancy
In februari ’23 startte Lisa als Junior Management Consultant. Samen met Bart stapte ze in het eerste Young Graduate Programma van Harmony Business Consultancy. Vandaag kijken we samen terug op de afgelopen 6 maanden en hoe zij dit beleefd heeft.
Lees meer
Harmony School zorgt voor "top athletes"
Business Consultancy
Bij Harmony geloven wij sterk in kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Daarom werd enkele jaren geleden Harmony School opgericht. Dit initiatief kwam voort uit het Business Consultancy team en is inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan 20 interne en 50 externe trainingen die collega’s kunnen volgen. Achterliggend is een schat aan documentatie te vinden over relevante onderwerpen met betrekking tot digitale transformatie, variërend van agile tot design thinking, change management tot business analyse. Collega’s die expertise hebben opgebouwd in een bepaald vakgebied, verzorgen opleidingen tijdens digitale lunchsessies voor geïnteresseerde collega’s. Zo werden er afgelopen jaar maar liefst 17 interne trainingen georganiseerd. Het Harmony School team, bestaande uit Business Consultancy collega’s, zorgt voor de coördinatie en ontwikkeling van het opleidingsaanbod.
Lees meer
Business Next Step case: GZA ziekenhuizen
Business Consultancy
Met meer dan 1000 beschikbare bedden en circa 3600 personeelsleden behoort GZA Ziekenhuizen in Antwerpen tot een van de de grootste ziekenhuizen van België. GZA heeft plannen om in 2024 te fuseren met ZNA onder de nieuwe naam ZAS (Ziekenhuis aan de Stroom). GZA zet zich niet alleen in voor kwalitatieve zorg voor patiënten, maar investeert ook aanzienlijk in de ondersteuning en ontwikkeling van hun medewerkers. Om dit te verwezenlijken, worden voortdurend nieuwe projecten en initiatieven opgestart. Het managen van deze projecten en ze succesvol afronden is een uitdaging, zeker in tijden van grote personeelstekorten. Om meer inzicht te krijgen in wat men kan doen om de projectwerking te verbeteren, heeft GZA een business next step traject bij Harmony ingezet. Samen met Quinten Debruyne, senior beleidsmedewerker finance bij GZA, blikken we terug op dit traject.
Lees meer
Kirsten kijkt terug op haar eerste 6 maanden als Management Consultant bij Harmony
Business Consultancy
Kirsten startte in september ’22 als Management Consultant in het business consultancy team bij Harmony. Na een leuke onboarding dag begon ze meteen aan haar eerste digitale transformatieproject bij een klant, samen met enkele Harmony collega’s. Nu, 6 maanden later, blikken we terug met haar op de afgelopen periode bij Harmony.
Lees meer
Business Next Step case: bpost
Business Consultancy
bpost is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. Hun 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen. bpost kwam bij Harmony terecht met enkele concrete vragen die resulteerden in een Business Next Step traject. Samen met Helena Campens, Digital Strategy & Transformation Manager bij bpost, blikken we terug op dit traject.
Lees meer
No items found.