Alle artikelen

Harmony en ForTrevo kondigen partnership aan

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

Harmony is een expert in low-code-ontwikkeling, heeft een partnerschap met het low-code-platform OutSystems en is voornamelijk actief op de Belgische, Nederlandse en Brusselse markt.

ForTrevo, ook een OutSystems Partner, is een expert in low-code ontwikkeling en .Net gevestigd in Portugal dat ook actief is in de autonome regio van de Azoren, en recentelijk in België, Scandinavië en de VS.


Zowel Harmony als ForTrevo zijn al meerdere jaren succesvol actief in low-code applicatieontwikkeling. Met deze nieuwe samenwerking bundelen ze hun krachten om hun impact op de Belgische markt te vergroten.

Match made in heaven

Het is geen verrassing dat Harmony en ForTrevo deze samenwerking zijn aangegaan, aangezien beide bedrijven al veel ervaring hebben in de low-code markt en dezelfde visie en waarden delen.

"ForTrevo is een bekende naam in de Portugese en Europese low-code markt. Ze hebben al veel grote bedrijven zoals Mercedes geholpen met de ontwikkeling van hun applicaties. Hun expertise gecombineerd met die van Harmony is een perfecte match", zegt Maarten Bruyneel, Partner bij Harmony.

"ForTrevo kijkt ernaar uit om de bekendheid van OutSystems en al zijn mogelijkheden voor de Belgische markt te vergroten. Met Harmony, een gerespecteerd bedrijf met een bewezen track record in deze markt, hebben we een sterke partner om succes te behalen", zegt Olga dos Santos Duarte, CEO bij ForTrevo.

De kracht van "High Performance" low-code met OutSystems

Low-code heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen, dankzij de efficiëntie en vele voordelen, en is een belangrijk onderdeel geworden van de groeistrategie van veel bedrijven over de hele wereld.

OutSystems heeft alle ingrediënten om de groeistrategie te ondersteunen en bedrijfskritische platforms en applicaties te bouwen. Naar verwachting zullen in de toekomst steeds meer bedrijven low-code gaan gebruiken.

"Low-code applicatieontwikkeling groeit in België, maar er is nog steeds wat terughoudendheid in vergelijking met andere landen. Met een partner als ForTrevo zijn we er zeker van dat we deze toegevoegde waarde kunnen benadrukken en de Belgische bedrijven kunnen helpen met hun applicatieontwikkeling." zegt Maarten.

"In de Portugese markt omarmen bedrijven low-code als de toekomst van app-ontwikkeling en automatisering.  Als softwarebedrijf laten we met dit geweldige platform de kracht van low-code zien, over de grenzen heen." aldus Olga.


Wilt u ontdekken hoe low-code applicatieontwikkeling uw bedrijf kan helpen groeien? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
Geen artikelen gevonden
No items found.