GereLateerd

titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
12 september 2023
E-mail Effectiviteit Ontcijferd
18 juli 2023
Hoe personaliseer je klantcommunicatie?

Digitale klantcommunicatie: 5 voordelen van CCM in the Cloud

De wereld wordt steeds digitaler en de technische evolutie is zeker nog niet klaar, IT-ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Goede, moderne ICT-oplossingen binnen jouw bedrijf zijn dan ook van groot belang om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren aan je klanten. Het is haast een "Mission Impossible" om kennis van de complexe IT-keten op peil te houden. Wij ontzorgen jou op vlak van digitale klantcommunicatie zodat jij je kan focussen op je core business! Hoe wij doen lees je hieronder.

1. Eén aanspreekpunt

Met CCM in the Cloud heb je nog maar één aanspreekpunt voor al je zaken rondom uitgaande klantcommunicatie. Wij zorgen voor het contact (en contract) met diverse onderaannemers zoals verzendhuizen, e-mailproviders, SMS-providers en pushbericht-providers. Je kunt altijd terecht bij onze servicedesk 

2. SAAS-oplossing

CCM in the Cloud is, de naam zegt het al, een SAAS-oplossing. Je hebt dus geen noodzaak meer tot het aanhouden van een eigen serverpark en bijbehorend beheer. Dat scheelt geld en gedoe. 

3. Veilig en up-to-date

Alle voordelen van de cloud: altijd up-to-date met software en security. En daarnaast ook de mogelijkheid tot schaling van de omgeving. Meer processorkracht en geheugen als dat nodig is en minder als het rustig is. 

4. Oplossing op maat

Abonnement of pay-as-you-go, wij bieden heldere, transparante tarieven voor de gehele dienstverlening. Dat scheelt weer in de administratie en maakt het eenvoudig inzichtelijk wat jouw klantcommunicatie nu precies kost. 

5. Klant aan het stuur

Wij bieden je eenvoudige en begrijpelijke software om je klantcommunicatie te beheren en aan te passen. Dit kun je volledig zelf doen of je kunt je daarbij laten ondersteunen door de experts van Harmony. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen wat en op welk moment er communicatie verstuurd wordt naar je klant. Zo kun je je klant altijd op het juiste moment bereiken. 

 

Met CCM in the Cloud van Harmony kun je de opmaak en distributie van jouw klantcommunicatie dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat proces op rolletjes loopt, zodat jij je weer met jouw core business kunt bezighouden! Wil je graag ontdekken wat CCM in the Cloud voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.