GereLateerd

titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
12 september 2023
E-mail Effectiviteit Ontcijferd
18 juli 2023
Hoe personaliseer je klantcommunicatie?

Migratie ONVZ naar CCM in the Cloud afgerond!

ONVZ is een onafhankelijke zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die zijn verzekerden de best mogelijke dienstverlening, een persoonlijke benadering en optimale keuzevrijheid biedt. Zij kozen voor Harmony als partner om de externe communicatie via CCM in the Cloud te laten verlopen. Per 1 juli zijn de laatste activiteiten voor de migratie van ONVZ naar CCM in the Cloud afgerond. De ‘oude’ communicatie-oplossing van ONVZ is daarmee volledig uitgefaseerd. De migratie werd gefaseerd uitgevoerd en parallel daaraan zijn diverse projecten uitgevoerd en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Om er een aantal te noemen:

  • Tweemaal Eindejaarswerk in oktober/november 2019 en 2020
  • Digitale ondertekening van Polisbladen
  • Eenmalige datagestuurde bulkmailing ‘Combinatiepolis’
  • Implementatie van het nieuwe label ‘Jaaah’ met App integratie (berichtenbox), push- en SMS-notificaties
  • Implementatie ‘White envelope printing’, het uitfaseren van vensterenveloppen door toevoeging QR-codering
  • Inrichting van de Ketenmonitor, zodat functioneel beheer zicht houdt op volledige verwerking door de gehele communicatieketen
  • Realiseren van een oplossing voor Interactieve ad-hoc correspondentie
  • Diverse email afhandelingen direct gekoppeld aan het ONVZ WebPortal
  • Email output voor document typen die voorheen nog niet per email werden verzonden

Dit alles tegen de achtergrond van de corona-pandemie, waardoor alle teamleden sinds maart 2020 moesten werken vanuit huis. Gelukkig wende dit snel en heeft dit geen invloed gehad op de voortgang en onze prettige samenwerking. Inmiddels is er langzaamaan ook weer meer mogelijk om bijeen te komen. Dit hebben we dan ook aangegrepen om gezamenlijk de migratie af te sluiten met een borrel. Dit was voor een aantal teamleden de eerste keer dat we elkaar ‘in het echt’ zagen.
Kortom: Een succesvolle migratie in een uitdagende tijd!