GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Service Desk van Koolibri: De USP krijgt nog meer U

 

De Service Desk van Koolibri is vanaf 1 februari ook beschikbaar voor klanten die een 24/7 service verlangen. Een tweetal nieuwe grote klanten zullen van deze service gebruik gaan maken.

“In de Benelux zijn er een aantal bedrijven die zoals Koolibri integratieplatformen implementeren – zogenaamde Enterprise Service Bus-oplossingen. De meesten bieden ook een Service Level Agreement. Maar niemand gaat hierin zo ver als Koolibri. Onze Service Desk biedt ook functioneel beheer aan: het doorvoeren van nodige wijzigingen in de ESB bij veranderende business processen, nieuwe wetgeving of wijzigingen in de relaties tussen de betrokken partijen. Met de 24/7 service versterken we deze unieke positie nog verder,” aldus Martijn Smulders, manager van de Service Desk.

Ook in andere tijdzones paraat

Voor onze klanten is die service vanuit de aard van hun activiteiten absoluut noodzakelijk. De ESB is bovendien gekoppeld aan toepassingen die op andere locaties en in andere tijdzones ook gebruikt worden.

De 24/7 service na kantooruren omvat niet het hele pakket, maar geldt enkel voor high priority cases zoals het vastlopen van systemen. Om die permanentie te garanderen worden in totaal een 15-tal mensen – architecten en ontwikkelaars – aan deze service gekoppeld. Recent is ook een extra fulltime kracht voor de Service Desk gestart.