GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Thomas Standaert: “Onze creatieve kant werd voor 200 procent aangesproken”

Thomas Standaert, manager bij Harmony sinds januari 2016, zette mee zijn schouders onder de ontwikkeling van de Omnichannel Maturity Tool. “Over ‘omnichannel’ zijn al veel artikels gepubliceerd, maar een echt bruikbare tool om dit aspect te monitoren en te implementeren is vrij uniek”, zegt Thomas. “Onze ondernemende en creatieve kant werd hierbij voor 200 procent aangesproken. Het is fijn om je zo professioneel te kunnen uitleven. Tijdens het traject werd onze aanpak ook systematisch afgetoetst bij potentiële klanten – experten dus – in de bank- en verzekeringswereld.”

“Het resultaat wordt sterk gevaloriseerd, de Tool wordt met 100 procent overtuiging in de markt gezet: onder meer met een aparte pagina op onze website, een presentatie tijdens de Belgian Insurance Conference, een topic in de Harmony-nieuwsbrief …. En het leukste: de positieve respons vanuit de markt. De eerste offerte is alvast verzilverd in een missie voor ons team, andere aanvragen zitten in de pipeline.” Volgens Thomas heeft het hele project ook interne voordelen. “Zo is er een andere, sterkere groepsdynamiek ontstaan tussen de collega’s. En we zijn allemaal enthousiast over het resultaat.”

3 copy