GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Koolibri helpt MainPlus betaalbare woningen aanbieden

Koolibri heeft het integratieplatform van MuleSoft geïmplementeerd bij MainPlus, een vastgoedbeheerder met 150.000 woningen in portefeuille. Mainplus kan nu sneller en eenvoudiger haar ketenpartners – vastgoedeigenaren en onderhoudspartners met hun diversiteit aan applicaties – via het integratieplatform van MuleSoft aansluiten aan het eigen platform, MainFlow.

Dé vraag aan directeur Michel Amptmeijer van MainPlus is dus: Waarom kiest MainPlus voor Koolibri?

“Ik kan meteen meerdere redenen aanhalen. Te beginnen met het feit dat er gewoon niet zoveel partijen zijn die complexe softwarekoppelingen tot een goed resultaat weten te brengen. Wij werkten voordien nog niet met Koolibri maar hebben goed de markt verkend en zijn onder meer omwille van de reputatie bij Koolibri beland. Koolibri is bekend met de standaarden in de sector die wij hanteren, onder meer VERA en S@les in de bouw. Wat wij ook bijzonder appreciëren is dat Koolibri kritisch durft zijn tegenover de opdrachtgever, tegenover ons dus. En het is gewoon fijn om als directeur een direct contact te hebben met je evenknie bij Koolibri, Robert Daniels. Dat wekt vertrouwen en werkt vlotter”, aldus Amptmeijer.

MainPlus profileert zich als marktleider in het ontzorgen van vastgoedeigenaren wat betreft vastgoedonderhoud met een kostenbesparing van 20% voor interne en externe onderhoudsdiensten. Voor ongeveer de helft van de 150.000 woningen doet MainPlus het full service onderhoud zelf. De eigenaars van de andere helft gebruiken MainFlow van MainPlus om zelf efficiënter onderhoudsfirma’s in te schakelen. Of hoe Koolibri via ‘goede connecties’ bijdraagt tot het maatschappelijk doel van MainPlus: Betaalbare woningen aanbieden.