GereLateerd

27 september 2022
Digitaal waarmerken van communicaties
Business Next Step
13 september 2022
Business Next Step case: AG Insurance
8 september 2022
Harmony helpt nu ook de zorg met hun digitale transformatie

Harmony goes Skyhigh

Een klant als Sky haal je niet elke dag binnen. Europa’s grootste entertainment bedrijf met meer dan 22 miljoen klanten en 57 miljoen producten doet een beroep op Harmony Documisation. Onze experts gaan voor de Schotten van Sky hoogstaand output management leveren en Scriptura Engage toepassingen ontwikkelen om het gebruik van de Scriptura functionaliteit te optimaal te benutten.

Sky en Documisation bouwen nu samen aan het Sky-platform dat jaarlijks meer dan 100 miljoen transacties verwerkt over verschillende kanalen.

David Lyall, manager software engineering bij Sky, is alvast enthousiast: “Sky heeft er echt baat bij door met de experts van Harmony samen te werken en een programma van software upgrades op te zetten. Dat is echt een vereiste om de dienstverlening aan onze klanten gewoon ‘outstanding’ te houden en om voortdurend nieuwe en opwindende producten te lanceren”.

Sky_Signature