GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Harmony goes Skyhigh

Een klant als Sky haal je niet elke dag binnen. Europa’s grootste entertainment bedrijf met meer dan 22 miljoen klanten en 57 miljoen producten doet een beroep op Harmony Documisation. Onze experts gaan voor de Schotten van Sky hoogstaand output management leveren en Scriptura Engage toepassingen ontwikkelen om het gebruik van de Scriptura functionaliteit te optimaal te benutten.

Sky en Documisation bouwen nu samen aan het Sky-platform dat jaarlijks meer dan 100 miljoen transacties verwerkt over verschillende kanalen.

David Lyall, manager software engineering bij Sky, is alvast enthousiast: “Sky heeft er echt baat bij door met de experts van Harmony samen te werken en een programma van software upgrades op te zetten. Dat is echt een vereiste om de dienstverlening aan onze klanten gewoon ‘outstanding’ te houden en om voortdurend nieuwe en opwindende producten te lanceren”.

Sky_Signature