GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Harmony ontwerpt type-kantoor voor Record Bank

Record Bank is bij Harmony komen aankloppen om haar zelfstandige agenten beter te ondersteunen en een nog professioneler imago aan te meten. Zonder daarbij de eigenheid van Record Bank – een persoonlijke en hartelijke aanpak, met transparante bankproducten – te verliezen.

“Harmony heeft samen met ons het concept voor een nieuw kantoor bedacht en vervolgens de praktische uitwerking van dat concept vorm gegeven. Hoe moet een ideaal Record Bank-agentschap eruit zien? Hoe is dat georganiseerd? Dat was één aspect van de opdracht. En met welke mensen beman je het? Welke competenties zijn nodig? Dat is het luik vorming en het luik ‘opmaken van een goed business plan”, aldus Christa Decaestecker, chief commercial officer van Record Bank.

Drie gidsen

Record Bank met haar ongeveer 500 zelfstandige agenten en 800.000 klanten is zeer tevreden over het geleverde werk. “We hebben heel wat aan de samenwerking met Harmony gehad. Ze hebben duidelijk veel expertise in de financiële sector. Harmony heeft voor ons op basis van het kantoorconcept voor de agenten ook drie gidsen uitgewerkt. Een gids gericht op de immo-aspecten van het prototype kantoor. Een gids over de interne kantoororganisatie. En een gids die de kantoorhouder ondersteunt in het werken met externe partners, dus ook voor de opleiding van zijn personeel bijvoorbeeld”, aldus Decaestecker.

“Harmony heeft ons heel wat werk uit handen genomen en dat op een heel gestructureerde manier. Harmony spreekt klare taal en is zeer efficiënt. Hun cultuur sloot ook goed aan bij ons, als middelgrote bank met een familiaal karakter.” Dat is genoteerd.