Caring is sharing!

Wat is CareConnect?

Met CareConnect levert Harmony een integratieplatform aan voor de zorg op basis van de software van MuleSoft. CareConnect maakt het voor zorgaanbieders mogelijk om versneld informatie uit alle bronsystemen via API’s beschikbaar te maken. Op dit platform bouw je je eigen API-ecosysteem op basis van kleine herbruikbare componenten waarmee zowel de wettelijke plichten conform de Wegiz als de interne informatie vragen kunnen worden ingevuld.

CareConnect: API first

Onze ambitie is het beschikbaar maken van een open source repository met herbruikbare API’s:

  • Systeem API’s waarin we de informatie vanuit de bronsystemen beschikbaar maken in de vorm van een Zorg Informatie Bouwsteen (ZIB).
  • Proces API’s waarin we de informatie bundelen conform een proces (use case verzamelen binnen de BglZ).
  • Experience API’s waarin we de informatie specifiek aanbieden voor een toepassing: bijvoorbeeld een API voor de PGO met daarin de usecases verzamelen en delen van de BglZ.
CareConnect

In control en datagovernance

Samen met jouw informatie architecten kijken we graag naar de mogelijkheden om al jouw systeemdata te vertalen naar nuttige bedrijfsinformatie conform een datagovernance model. Of dit informatiemodel nu internationaal FHIR is of nationaal een Zorg Informatie Bouwsteen, of jouw eigen bedrijfsmodel. Ook voor de integratie van jouw bedrijfskritische informatie is CareConnect bij uitstek het platform hiervoor.

Caring is sharing

Wat betekent deze veelvoorkomende uitdrukking nou eigenlijk? Het betekent dat iets delen met een ander goed voor je is. Want als je iemand blij maakt krijg je zelf ook een goed gevoel! Juist door de coronacrisis is het belangrijk om iets goed voor elkaar te doen. Daarom willen we dit gezegde graag binnen CareConnect toepassen. We zullen dan ook alle integraties die ontwikkeld zijn binnen CareConnect via een exchange beschikbaar maken voor bestaande en nieuwe klanten.

CareConnect

Eigenschappen van CareConnect

CareConnect

Healthcare accelerator
Met de Healthcare accelerator biedt CareConnect je een vliegende start. Op basis van internationale healthcare projecten heeft MuleSoft de best practices verzameld en verwerkt in templates. Zo bevat het een volledig FHIR R4 Modellering, een volledig uitgewerkte authenticatie template en meerdere templates om versneld jouw bronsysteem aan te sluiten.
Voldoen aan standaarden
Vanzelfsprekend gaan we ervoor zorgen dat we voldoen aan standaarden. ISO 27001 / ISO 27002, NEN 7510, MedMij, BgZ, BglZ. Voor de MedMij certificeringen en de definitie DienstVerlener ZorgAanbieder (DVZA) is het voor ons een keuze of u als zorgaanbieder die rol zelf wilt oppakken of dat u liever ziet dat wij als leverancier deze rol invullen.
Herbruikbaarheid
Onze architectuur visie is het creëren van een repository met herbruikbare en eenvoudig beheersbare componenten. Met deze componenten bouwen telkens nieuwe usecases op.
Bewezen technologie
Het CareConnect platform wordt gerealiseerd met top kwaliteit software: Voor integratie gebruiken we MuleSoft, het platform voor full lifecycle API management. Voor patiënt 360 en patiënt engagement gebruiken we Salesforce, al decennia lang een toonaangevend platform voor sales, service en marketing

24/7 ServiceDesk

De state of the art tools verdienen state of the art service. Harmony voorziet een 24/7 ServiceDesk en dit voor zowel MuleSoft, CCM in the Cloud, OutSystems en CareConnect.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze diensten. Lees hieronder hun succesverhalen.

De Zorgcirkel
De Zorgcirkel
Balta Group
Balta Group
har_referent_logo_q8
Q8
har_referent_logo_bpost
bpost
har_referent_logo_colruyt_group_b
Colruyt Group
har_referent_logo_achmea
Achmea
har_referent_logo_rsvz
RSVZ
har_referent_logo_menzis
Menzis
har_referent_logo_nmbs
NMBS

Blog

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
In de wereld van zorgverzekeringen is het einde van het jaar een cruciale periode. Het is het moment waarop zorgverzekeraars zoals Menzis, ONVZ en Zorg & Zekerheid de premies voor het nieuwe jaar bekendmaken aan hun klanten. Dit betekent een golf van informatie die de verzekerden bereikt via diverse kanalen zoals papier, e-mail en websites. Maar hoe komt de juiste informatie precies bij de juiste klant terecht?
Data Protection Day (10)
11 oktober 2022
Harmony opent nu ook een kantoor in Bosnië
Harmony groeit! Naast een kantoor in België (Hasselt) en twee kantoren in Nederland (Valkenswaard en Den Bosch) zijn we heel erg blij om aan te kondigen dat wij ook in Bosnië & Herzegovina een nieuw kantoor hebben geopend. Door de groei die Harmony de afgelopen periode heeft gekend was er nood aan extra MuleSoft capaciteit. Met het kantoor in Bosnië is Harmony een sterk team rijker om de groei verder te zetten. Onze partners Robert Daniëls en Henri Van Hoek vertellen meer over deze stap.
CareConnect
3 februari 2022
Harmony lanceert CareConnect: het integratieplatform voor cure & care instellingen.
Caring is sharing! Een motto dat op ons lijf staat geschreven en we nu ook in een product hebben verwerkt. Harmony is al jaren gecertificeerde partner van MuleSoft en heeft al veel bedrijven mogen helpen met hun integratievraagstukken.

Heb jij interesse in CareConnect?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.