Onze ervaren business consultants gidsen jouw organisatie richting digitale transformatie!

Van idee tot implementatie

Wij helpen jouw organisatie groeien en begeleiden je tijdens je digitale transformatie. Vanaf het probleem en het vormgeven van ideeën, tot de uiteindelijke implementatie van de oplossing. Onze consultants zijn technology savvy, brengen structuur in complexe projecten en nemen alle betrokkenen mee in de veranderingen.

Uitgebreide ervaring

Wij zijn gedreven management consultants met ervaring in digital, customer service en innovatie. Wij denken klant-centraal, hanteren een agile aanpak en combineren onze industrie-expertise met ervaring van bij verschillende klanten.

Hands-on aanpak

Klanten ervaren ons als flexibel, no-nonsense en oplossingsgericht. Wij werken echt ‘samen’ met onze klanten aan hun digitaliseringsprojecten, met focus op kwaliteit en toegevoerde waarde. We komen met een neutrale en frisse blik, en denken ook aan de lange termijn.

Business Next Step

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze ervaren business consultants. Lees hieronder hun succesverhalen.
Acerta
Acerta
BNP Paribas Fortis
BNP Paribas Fortis
AG Insurance
AG Insurance
ING
ING

Blog

IMG_2236
7 april 2022
Silana blikt terug op haar eerste 3 maanden bij Harmony
Silana (26) startte drie maanden geleden als management consultant in het business consultancy team bij Harmony. Na een leuke onboarding kon ze aan haar eerste digitale transformatie project beginnen. Nu 3 maanden later, blikken we met haar terug op de afgelopen periode en hoe zij haar traject bij Harmony heeft ervaren.
Team-meeting
25 oktober 2021
Hoera de fysieke teammeeting kan weer!
WhatsApp-Image-2021-09-25-at-17.39.14-5
14 oktober 2021
Herculiaanse Harmonianen

Wil je beroep doen op onze ervaren consultants in jouw weg richting digitale transformatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.