Onze ervaren business consultants gidsen jouw organisatie richting digitale transformatie!

Van idee tot implementatie

Wij helpen jouw organisatie groeien en begeleiden je tijdens je digitale transformatie. Vanaf het probleem en het vormgeven van ideeën, tot de uiteindelijke implementatie van de oplossing. Onze consultants zijn technology savvy, brengen structuur in complexe projecten en nemen alle betrokkenen mee in de veranderingen.

Uitgebreide ervaring

Wij zijn gedreven management consultants met ervaring in digital, customer service en innovatie. Wij denken klant-centraal, hanteren een agile aanpak en combineren onze industrie-expertise met ervaring van bij verschillende klanten.

Hands-on aanpak

Klanten ervaren ons als flexibel, no-nonsense en oplossingsgericht. Wij werken echt ‘samen’ met onze klanten aan hun digitaliseringsprojecten, met focus op kwaliteit en toegevoerde waarde. We komen met een neutrale en frisse blik, en denken ook aan de lange termijn.

Business Next Step

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Deze organisaties namen de sprong

Al heel wat bedrijven namen de sprong richting digitale transformatie en deden hiervoor beroep op onze ervaren business consultants. Lees hieronder hun succesverhalen.
Q8
Q8
bpost
bpost
Colruyt Group
Colruyt Group
Acerta
Acerta
BNP Paribas Fortis
BNP Paribas Fortis

Meer info?

Wil je beroep doen op onze ervaren consultants in jouw weg richting digitale transformatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blog

Digitale transformatie
14 juli 2022
Digitale transformatie in de juridische sector: de samenwerking tussen dp-a en Harmony
De business Consultants van Harmony hebben al heel wat organisaties mogen begeleiden in hun digitale transformatie trajecten en dit in diverse sectoren. Met het digitale transformatie traject van dp-a zet Harmony ook zijn eerste stappen in de juridische sector. Een boeiend en uitdagend project. Samen met Paul Deleener, head of sales & marketing bij dp-a, blikken we terug op dit traject.
IMG_2236
7 april 2022
Silana blikt terug op haar eerste 3 maanden bij Harmony
Silana (26) startte drie maanden geleden als management consultant in het business consultancy team bij Harmony. Na een leuke onboarding kon ze aan haar eerste digitale transformatie project beginnen. Nu 3 maanden later, blikken we met haar terug op de afgelopen periode en hoe zij haar traject bij Harmony heeft ervaren.
8 juli 2022
Christophe Vanhorenbeeck wordt partner van Harmony business consultancy.
Met Christophe is Harmony business consultancy een partner rijker! Christophe en Harmony gaan al heel wat jaren terug. Christophe startte in 2010 als business consultant bij Harmony. In 2016 ging hij even een andere uitdaging aan maar al snel begon het te kriebelen om terug te keren. Midden 2021 zette hij de stap met het idee om mee te participeren. Het duurde dan ook niet lang voor een partnership ter sprake kwam. “Christophe is de oorspronkelijke bezieler van onze business consultancy activiteit. Dat hij nu vennoot is was voor ons dan ook een logische stap”, zegt Koen, CEO van Harmony Group.