Spontane Sollicitatie

Voor een betere toekomst!

Als bedrijf zijn we ons bewust van onze impact op de samenleving en het milieu. We willen zorgen voor een positieve impact en nemen hiervoor onze verantwoordelijkheden op. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormt daarmee een belangrijk onderdeel in ons beleid. We werken samen om ons steentje bij te dragen aan het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Hoe we dit doen lees je hieronder.

Mens

Onze medewerkers staan centraal in onze organisatie. De toewijding en inzet van onze medewerkers hebben bijgedragen aan waar we vandaag staan én waar we naartoe willen. Daarom vinden we het belangrijk om in onze Harmonianen te investeren en hen groeikansen te bieden.

Het welzijn van onze medewerkers is enorm belangrijk! We bieden daarom verschillende initiatieven aan waarmee onze medewerkers de flexibiliteit krijgen om te investeren in wat voor hen belangrijk is. Zo hebben we voor de Nederlandse collega’s  het Individueel Keuze Budget (IKB) en voor de Belgische collega’s het Flexibel Inkomens Plan (FIP). 

Milieu

We streven er naar om te werken en leven in een gezonde omgeving. Om dit te bereiken, moeten we allemaal verantwoordelijkheid nemen. Bij Harmony zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen. Zo stimuleren wij elektrisch rijden, bieden wij een mobiliteitsbudget aan als alternatief, hebben we initiatieven genomen om afval te scheiden en te verminderen en bevorderen wij andere duurzame initiatieven. 

Maatschappij

Als bedrijf vinden we het belangrijk om actief bij te dragen aan de maatschappij waarin we leven. We ondersteunen daarom lokale initiatieven en stimuleren onze medewerkers om ook een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dit doen we onder andere door het organiseren van verschillende uitdagingen waarbij we onze collega’s betrekken bij goede doelen. Ook het sponsoren van acties en goede doelen waar collega’s (en hun gezin) zich voor inzetten vinden we heel belangrijk. Samen werken we aan een betere toekomst voor iedereen!

Deze goede doelen werden door Harmony gesteund​

Greenpeace
Greenpeace
Prinses Maxima Foundation
Prinses Maxima Foundation
CliniClowns
CliniClowns
Stichting Armoedefonds
Stichting Armoedefonds
Voedselbank Valkenswaard
Voedselbank Valkenswaard
OVWB
OVWB
LEONhuis
LEONhuis

Blog

MVO
1 juni 2023
CCM in the Cloud & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Bij Harmony zijn we ons bewust van onze impact op de samenleving en het milieu. We streven ernaar om deze impact te minimaliseren en nemen onze verantwoordelijkheid. Vanuit Customer Communication Management (CCM) houden wij ons bezig met klantcommunicatie. Op het gebied van klantcommunicatie is de impact van digitale communicaties op het milieu kleiner dan bij fysieke communicaties en vaak ook efficiënter. Denk aan het digitaal (meervoudig) ondertekenen van een communicatie. Dat gaat veel sneller dan de conventionele manier waarbij een papieren document geprint en gescand wordt en het een tijdrovende en arbeidsintensieve klus is om ervoor te zorgen dat het document door alle partijen getekend wordt.
Mobiliteitsbudget
14 februari 2023
Nog meer flexibiliteit voor de Harmonianen met het mobiliteitsbudget
Sinds januari ‘23 biedt Harmony zijn Belgische medewerkers een nieuwigheid aan in het salarispakket: het mobiliteitsbudget. Wij vertellen graag wat dit is en waarom we hier bij Harmony voor gekozen hebben om aan te bieden als extralegaal voordeel.
21 november 2022
Harmony wandelt voor het goede doel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel van de missie en visie van Harmony. Zo heeft Harmony zijn eigen MVO-squad die erover waakt dat Harmony zijn verantwoordelijkheden op vlak van milieu, mens en maatschappij nakomt. Naar goede gewoonte sluit Harmony ook dit jaar af met een actie voor het goede doel. Dit jaar pakken we het echter iets anders aan…