WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Software integratie wordt belangrijker dan ooit! Bedrijven blijven investeren in IT-oplossingen en applicaties, maar hoe worden deze met elkaar verbonden? Hier komen wij als integratiespecialisten aan zet. Ontdek hier waarom jij voor een carrière in software integratie moet kiezen!

Waarom werken in software integratie zo leuk is

  • Omdat je je als developer niet hoeft te beperken tot één systeem of programmeertaal, maar je juist van veel verschillende zaken iets kan opsteken.

  • Omdat je verschillende bedrijven en contexten kan ontdekken en leert hoe hun IT-landschap is opgebouwd.

  • Omdat je mag werken met het meest moderne integratieplatform MuleSoft. Dankzij dit low code platform ervaar je het leuke van programmeren, maar op een efficiëntere manier.

  • Omdat je meer focust op het grotere geheel dan op de details.

  • Omdat je graag wilt bijdragen aan een efficiëntere IT-wereld waarin informatie op een vlotte manier wordt uitgewisseld.

Waarom MuleSoft het beste integratieplatform is

“MuleSoft biedt een oplossing waarin aan alles gedacht is en alle fasen van de ontwikkel- en beheercyclus aan bod komen”, vertelt collega Raymond Veltrop, senior developer/architect bij Harmony.

Een futureproof carrière uitbouwen

  • Je bouwt software waarmee verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren, hetgeen een belangrijke vaardigheid is in het huidige complexe technologielandschap.

  • Je zorgt ervoor dat een organisatie verbonden blijft wanneer nieuwe technologieën en applicaties worden geïntroduceerd.

  • Je wordt specialist in een API-gestuurde benadering van integratie, en dat is net waar veel organisaties naartoe aan het groeien zijn.

  • Als integratiespecialist zijn er vele doorgroeimogelijkheden: tot senior developer of architect, of wil je nauwer samenwerken met de business als functioneel consultant, … Er kan heel veel, allemaal afhankelijk van jouw talenten en ambities!

Probeer MuleSoft zelf uit!

Chiel waagde de sprong

Chiel praat over zijn overstap van traditioneel programmeren naar low-code. Ontdek waarom hij de stap zette en waarom hij het iedereen zou aanraden.

Integratiespecialist

Een project uitgelicht

Thomas is al jaren integratiespecialist bij Harmony en heeft al heel wat klanten mogen verder helpen. Hij vertelt meer over zijn project en takenpakket.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer via de vacaturepagina of neem dan contact op met Cleo, onze Talent Acquisition & Engagement Specialist via cleo.steegmans@harmonygroup.eu of +32 474731238.

Win een gloednieuwe GAMECONSOLE 🎮

Omdat wij bij Harmony fervente gamers zijn, willen wij nieuwe collega’s graag belonen met een spiksplinternieuwe gameconsole wanneer ze bij ons starten! Let the games begin 🤩

Join us & we zien elkaar wekelijks in onze gameroom op kantoor!