Het integratieplatform voor woningcorporaties

Wat is WoConnect?

Met WoConnect levert Harmony een integratieplatform aan voor woningcorporaties die ze in staat stelt om versnelt informatie uit alle bronsystemen via API’s beschikbaar te maken. Op dit platform bouw je je eigen API-ecosysteem op basis van kleine herbruikbare componenten waarmee zowel de wettelijke plichten als de interne informatie vragen kunnen worden ingevuld.

WoConnect

Combineren van meerdere services tot één service, transactiemanager

Met WoConnect kunnen meerdere services tot één gecombineerd worden voor eenvoud en om een transactie goed te kunnen ondersteunen.

Een nieuwe verhuring (voorbeeld)
Voor de woning die gepubliceerd moet zullen naast de basisgegevens ook tekeningen en foto’s opgehaald worden.
Dit kan binnen één transactie in WoConnect worden uitgevoerd.

WoConnect

Transformatie en translatie naar een marktstandaard, versiebeheer

Niet ieder systeem maakt gebruik van de marktstandaard bij het uitwisselen van berichten. WoConnect biedt hiervoor de benodigde transformaties.

 

Blog

Corporate huisstijl
16 June 2022
Jouw corporate huisstijl op één lijn met 'CCM in the Cloud'
Je wilt dat je bedrijf een sterk merk uitstraalt met een bijbehorend imago? Je wilt dat alle documenten, e-mails, pushberichten, betaallinks et cetera, professionaliteit uitstralen?
CCM in the Cloud
12 May 2022
'Pay-as-you-go' voor kleinere volumes - CCM in the Cloud
Voor Hoog-Volume-organisaties (organisaties die frequent en veel communiceren met hun klanten) zijn er voor het ontwerpen, vervaardigen, afleveren en monitoren van hun klantcommunicaties verschillende mogelijkheden. Steeds meer organisaties kiezen voor het communicatieplatform “CCM in the Cloud” van Harmony. Deze biedt hen een oplossing ‘in the Cloud’ die, tegen vooraf overeengekomen investeringen, in alle communicatiebehoeftes voorziet én waarbij zij voor het gehele klantcommunicatieproces volledig ontzorgd zijn.
White paper printing
13 April 2022
Personalisering van niet-digitale communicaties met white paper printing
Digitalisering, digitale transformatie en personalisatie zijn de toverwoorden van de laatste jaren. Ieder bedrijf is er wel op een of andere manier mee bezig. Dit geldt zeker ook voor de klantcommunicatie. Maar moeten deze drie begrippen dan altijd in samenhang gezien worden? Kun je alleen je klantcommunicatie personaliseren via digitale kanalen? Het antwoord hierop is: Nee, dat hoeft niet!

Wil je weten hoe WoConnect jou kan helpen met jouw integratievraagstukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop.