Time & date:

18/04/2023
16u tot 17u

Event type:

Online event

Target audience:

IT-professionals in care & cure

Price:

Gratis

Webinar: dataconnectiviteit en regionale samenwerking in de zorg, hoe doet Cordaan het?

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden. Wil je de opname van de webinar bekijken? Registreer je dan via het formulier onderaan de pagina en wij sturen jou een mail met een link naar de opname.

In opvolging van het webinar van 13 December 2022, organiseren Salesforce, MuleSoft en Harmony het tweede webinar in deze reeks van 5.
Op dinsdag 18 april 2023 van 16:00 - 17:00 zullen wij dieper ingaan op de regionale samenwerking en zullen wij u meenemen hoe zo’n samenwerking ondersteund kan worden vanuit het platform van Salesforce en MuleSoft. Daarnaast zal Harmony inzicht geven in de ervaringen die zij heeft opgedaan in het ondersteunen van zorg op afstand.

Zorgprofessionals van verschillende zorgaanbieders werken met een diversiteit aan applicaties en informatiesystemen. Daarnaast zijn er steeds meer (en verschillende) medische devices die gebruikt worden voor monitoring of (zelf)metingen bij patiënten/cliënten. De uitwisseling van data is complex en gebonden aan strikte wet & regelgeving. Met de juiste dataconnectiviteit en samenwerkingsfunctionaliteit kan de zorg versnellen, de patiënt ervaring verbeterd worden, de productiviteit van de zorgverlener verhoogd worden en kosten worden bespaard.

Tijdens deze webinars willen wij je inspireren met presentaties en demo’s hoe technologie een rol kan spelen binnen de zorg, zoomen we in op diverse relevante use cases en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van ziekenhuizen/zorgorganisaties. Hoe hebben zij dit aangepakt en/of ingericht?

Je leert meer over:

  • The uitdagingen van RSO’s en hoe vanuit Salesforce en MuleSoft meedenken om deze uitdagigen het hoofd te bieden (spreker Sharon Bottenbley)
  • Digitale samenwerking; Karen Bruysters van stichting Cordaan legt uit hoe ze die samenwerking vorm hebben gegeven in hun Virtual Ward programma samen met OLVGZ (spreker Karen Bruysters)
  • Data beschikbaarheid; Harmony zal toelichten hoe ze de data beschikbaarheid onderdeel hebben gemaakt van de totale gegevens uitwisseling (spreker Albert Nabben)
  • The regionale zorgviewer; naar aanleiding van overleg met RSO’s hebben Salesforce en MuleSoft een demo gebouwd waarin EPD data uit verschillende bronnen wordt getoond in één zorgviewer (spreker Arno Klijnman)

Het volgende webinar in deze serie zal plaatsvinden verderop in 2023. Meer informatie daarover kun je onderaan deze pagina vinden.

We kijken ernaar uit om je te zien op de 18e!

Register

Consent(Required)
Consent