Time & date:

13/12/2022
16u tot 17u

Event type:

Online event

Target audience:

IT-professionals in care & cure

Price:

Gratis

Webinar: Gegevensuitwisseling & samenwerking in de zorg met Salesforce, MuleSoft en Harmony

Op dinsdag 13 december 2022 van 16.00 - 17.00 uur organiseren Salesforce, MuleSoft en integratiespecialist Harmony een online sessie over gegevensuitwisseling en samenwerking in de zorg. Dit zal de eerste sessie zijn in een reeks van totaal vijf webinars.

Zorgprofessionals van verschillende zorgaanbieders werken met een diversiteit aan applicaties en informatiesystemen. Daarnaast zijn er steeds meer (en verschillende) medische devices die gebruikt worden voor monitoring of (zelf)metingen bij patiënten/cliënten. De uitwisseling van data is complex en gebonden aan strikte wet & regelgeving. Met de juiste dataconnectiviteit en samenwerkingsfunctionaliteit kan de zorg versnellen, de patiënt ervaring verbeterd worden, de productiviteit van de zorgverlener verhoogd worden en kosten worden bespaard.

Tijdens deze webinars willen wij je inspireren met presentaties en demo’s hoe technologie een rol kan spelen binnen de zorg, zoomen we in op diverse relevante use cases en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van ziekenhuizen/zorgorganisaties. Hoe hebben zij dit aangepakt en/of ingericht?

Je leert meer over:

  • Zorgeloos integreren en automatiseren; MuleSoft's visie op elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Spreker Arno Klijnman)
  • CareConnect; Harmony’s integratieoplossing, specifiek voor de zorg en gebouwd op MuleSoft technologie (Spreker Albert Nabben)
  • De Zorgviewer; krijg een holistisch beeld van een patient in een specifiek zorgpad van Salesforce (Spreker Alex Dielhof).

De volgende webinars in deze serie over gegevensuitwisseling en samenwerking in de zorg zullen plaatsvinden in 2023. Meer informatie daarover kun je onderaan deze pagina vinden.

We kijken ernaar uit om je te zien op de 13e!

Schrijf je hier in!