GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
Raymond Veltrop
31 January 2023
Why MuleSoft is the best integration platform
4 March 2022
Chiel made the switch to low-code development

Harmony opent nu ook een kantoor in Bosnië

Looking for a Management Consultant (19)

Harmony groeit! Naast een kantoor in België (Hasselt) en twee kantoren in Nederland (Valkenswaard en Den Bosch) zijn we heel erg blij om aan te kondigen dat wij ook in Bosnië & Herzegovina een nieuw kantoor hebben geopend. Door de groei die Harmony de afgelopen periode heeft gekend was er nood aan extra MuleSoft capaciteit. Met het kantoor in Bosnië is Harmony een sterk team rijker om de groei verder te zetten. Onze partners Robert Daniëls en Henri Van Hoek vertellen meer over deze stap.

Vanwaar groeide het idee om een kantoor in Bosnië te openen?

Robert: “Als MuleSoft partner hebben we de laatste jaren een mooie groei gekend. Om onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen hadden we nood aan extra collega’s. Het tekort aan MuleSoft developers in de Belgische en Nederlandse markt blijft enorm groot en daarom moesten we op zoek naar een oplossing. We deden al jaren zaken met een Nearshore partner in Macedonië maar om meer grip te krijgen op de developers hebben we besloten om zelf een kantoor te openen. Voor ons was het belangrijk om ons nieuw kantoor ergens te vestigen waar we zeker waren van de kwaliteit van het team. Via een bestaand contact zijn wij in Bosnië terechtgekomen waar wij dus onze vierde vestiging hebben geopend. Met onze nieuwe collega’s in Bosnië hebben we een gediplomeerd, gecertifieerd en gemotiveerd team van MuleSoft developers.”

Henri: “Naast de behoefte aan extra collega’s hechten we bij Harmony veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We wilden niet te ver buiten Europa gaan, maar wilden ook iets kunnen bijdragen aan de (lokale) samenleving. We vonden het daarom erg belangrijk dat we ons daar zouden vestigen waar we als bedrijf de mensen kunnen helpen. Voor Harmony is het cruciaal dat ons team correct wordt beloond en de nodige begeleiding krijgt. Bosnië is dus de ideale locatie om die ambitie te realiseren.”

Wat zijn de toekomstplannen?

Henri: “We willen als Harmony steeds belangrijker worden in de wereld van MuleSoft en systeemintegratie. Wij hebben daar nu al een belangrijke rol in maar we zien ook veel mogelijkheden om verder uit te breiden. Onze ambitie is dan ook om uit te breiden naar andere markten. Duitsland is voor ons heel dichtbij en met het Rhurgebied (het grootste industriegebied van Europa) is het een interessante markt waar heel wat bedrijven zitten die hulp kunnen gebruiken op het gebied van systeemintegratie.”

Robert: “Om deze uitbreiding te kunnen realiseren en om onze integratie oplossingen zoals CareConnect verder uit te bouwen willen we het team in Bosnië van 5 naar 30 mensen krijgen waaronder ook senior MuleSoft developers. We zijn er zeker van dat we samen mooie projecten zullen realiseren.”

Wat het team in Bosnië zegt over de samenwerking:

Armin (MuleSoft developer): “Harmony is the first company that took me seriously in my attempt to make a career change at my age. Also, the technologies that Harmony works with seemed interesting to me. We have weekly meetings with the Dutch colleagues and the connection with them is great. Working together on current projects is also very instructive.”

Harun (MuleSoft developer): “After graduating in Software Engineering, I felt it was the time to make a next major step in my career, and in my life. That's when I got to know about Harmony and their effort to open an office in Bosnia. I immediately started researching about the company, and the more research I have been doing, the more and more I felt a connection with the company. The tradition, the wonderful and overwhelmingly friendly community, and of course the professional orientation and success were enough to convince me to choose for Harmony. All the research that I've done, and just the few opening minutes of my first interview were enough to make this tough decision rather easily.”

Wil jij meer weten over onze oplossingen op vlak van systeemintegratie? Neem dan een kijkje op https://harmonygroup.eu/wat-we-doen/mulesoft/ of contacteer ons via info@harmonygroup.eu