GereLateerd

15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
27 June 2023
Harmony School zorgt voor "top athletes"
GZA
12 May 2023
Business Next Step case: GZA ziekenhuizen

Hoera de fysieke teammeeting kan weer!

De afgelopen maanden ontmoetten onze teams elkaar op regelmatige basis online. Jullie konden in een eerdere blog al lezen, hoe we die online samenkomsten overzichtelijk én efficiënt aanpakten.
Toch snakten al onze collega’s al geruime tijd naar een fysieke teammeeting, zoals dat pré-corona de gewoonte was. De recent aangekondigde versoepelingen boden de mogelijkheid om, weliswaar met mondmaskers en handgels in de aanslag, samen te komen.

 

Beter in real life

Wanneer we elkaar ontmoeten in Brussel valt het meteen op dat de nieuwe collega’s en de nieuwe haarsnit van een vertrouwde collega, er beter uitzien in real life dan via het scherm. Alle teamleden zijn dan ook erg enthousiast om elkaar terug te zien en in sommige gevallen zelfs voor het eerst in levende lijve te zien. Al snel blijkt dat het moeilijk zal worden om het vooropgestelde tijdsschema te respecteren, hetgeen bij online meetings wél steeds lukte.

 

Agenda: alle indicatoren op groen

Want behalve gezellig keuvelen onder collega’s is het doel van de meeting wel degelijk om een agenda af te werken. Zo spreekt onze Managing Director Maarten over de behaalde doelstellingen en de gunstige prognoses. Daarnaast overlopen we samen een klantproject. Deze keer valt de eer te beurt aan de collega’s die aan de slag zijn bij ARAG. Ook benieuwd naar het ARAG project? Wij lichtten in eerdere blog een tipje van de sluier op. We eindigden de vergadering met het overlopen van een kalender, gevuld met fysieke teammeetings en coworking dagen. Het nieuwe normaal gaat eindelijk weer wat lijken op het oude normaal. En daar zijn we blij om, meer zelfs daar moest op getoast worden. Dat hebben we dan ook gepast gedaan op Place Lux. Smaakt naar meer!