GereLateerd

Harmony and ForTrevo
1 December 2022
Harmony and ForTrevo announce partnership
10 November 2022
5 mythes over Low-code ontkracht
Low-Code voor start-ups
9 August 2022
Hoe low-code startups kan helpen groeien
Rick

Rick Rooijackers over het ‘nieuwe’ Harmony met renpaard OutSystems

Ongeveer een jaar geleden stond hier de titel “Rick Rooijackers, man met twee petten bij Harmony” en werd hij de exponent genoemd van het ‘nieuwe’ Harmony. Nu zijn de schotten tussen de bedrijfsunits gesloopt en wordt het werk georganiseerd over de technologie heen, volgens de graad van engagement bij de klant: van consultancy over IT-solutions tot managed services. Tijd voor een update. Hoe zit het met die transformatie, Rick?

Brede aanbod beter in de markt zetten”

“Die transformatie begint vorm te krijgen. Dat zie je als buitenstaander uiteraard aan de nieuwe site waar sommige namen en afbeeldingen verdwenen zijn. Er is een uniforme huisstijl en we organiseren binnen enkele dagen een belangrijk event als onverdeeld Harmony met aandacht voor al onze oplossingen,” aldus Rick. “Belangrijker is dat ook achter de schermen steeds meer samenwerking ontstaat en dat we permanent het brede aanbod van Harmony beter in de markt zetten.”

Hoe zit het intussen met Ricks petten, willen we weten? “Mijn functie-omschrijving luidt ‘Business Manager’, ik ben dus heel breed bezig met het ontwikkelen van nieuwe opportuniteiten maar besteed ook een deel van mijn tijd aan CCM in the cloud, samen met mijn collega Riko Tissen op het niveau van onze managed services dus. Ach, vergeet de petten. Misschien heb ik er nu wel drie.”


“Groeibriljant”

De meeste energie stopt hij namelijk in het benutten van de geweldige mogelijkheden die er voor OutSystems, een van Harmony’s IT solutions, liggen in Nederland en vooral in België. “Met OutSystems, een full stack platform voor low code development, kunnen we heel veel terrein en nieuwe klanten winnen. België is wat dat betreft onontgonnen terrein. Ik ben ervan overtuigd dat het een groeibriljant wordt, zoals MuleSoft dat voor Harmony was en nog altijd is. Werk genoeg op de plank dus.”