GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Wij stellen aan u voor: Harmony for Charity

Harmony is niet enkel een team van top-performers, maar ook een team met een hart voor zijn medemens. Naast onze passie voor ons vakgebied, zetten we ons eveneens in voor andere doelen. Precies om die reden hebben een aantal cosulting collega’s in 2018 de handen in elkaar geslagen en hebben ze “Harmony for Charity” in het leven geroepen.

Door het “Harmony for Charity” initiatief brengen we onze Belgische en Nederlandse collega’s samen voor een goed doel en ondersteunen we op die manier onze gemeenschap.

 

Wij geven om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

En, inmiddels zijn we terecht fier op een paar mooie verwezenlijkingen. Denken we maar aan onze muffinverkoop waarmee we één kind in armoede mee konden sturen op Paaskamp (mogelijk gemaakt door Pirlewiet). Daarnaast hebben we één gezin in oorlogsgebied voor één maand lang van een voedselpakket kunnen voorzien (mogelijk gemaakt door Noodhulp bij Oorlog & Conflicten). Daarnaast werden onder andere Kom op tegen Kanker, Diabetes liga en Cunina gesponsord.

 

En ons werk zit er nog niet op

Uiteraard zijn wij blij dat we al deze verenigingen een duwtje in de rug hebben kunnen geven, maar het Harmony for Charity team besefte door in gesprek te gaan met deze verenigingen dat hun werk er nog lang niet op zit. In de tussentijd heeft het Harmony for Charity team dan ook niet stil gezeten en zijn ze alweer druk in de weer met nieuwe acties op poten zetten. Op die manier hoopt Harmony Group deel uit te maken van een betere toekomst, daarom nemen we dan ook de handschoen op om zelf hieraan mee te bouwen. Dus hou ons in de gaten, het einde van het jaar komt er stilaan aan, Harmony For Charity will be back soon.