GereLateerd

e-mail communicatie
23 March 2023
Til jouw e-mail communicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud
Veilig communicatieplatform
21 February 2023
CCM in the Cloud: een aantoonbaar veilig communicatieplatform
Mobiliteitsbudget
14 February 2023
Nog meer flexibiliteit voor de Harmonianen met het mobiliteitsbudget

COsulting begeleidingsmodel

Groeien en openbloeien gebeurt niet vanzelf. De kans is klein dat je een zaadje kan laten uitgroeien tot iets moois als het niet in de juiste bodem gezaaid wordt. Begint het te kiemen, is het cruciaal om het de juiste voedingsstoffen te geven. Schiet het door, moet het tijdig ondersteund worden. Alleen zo kan het zaadje uitgroeien tot een mooie boom.

 

Bij Harmony Cosulting beseffen we dit maar al te goed. We beseffen dat dit evenzeer geldt voor medewerkers die zich professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen. Daarom hebben we een uniek begeleidingsmodel opgezet dat de medewerker en zijn eigen persoonlijke ontwikkeling centraal stelt.

Vandaag de dag worden in veel bedrijven al coaches toegewezen aan medewerkers. Dat maakt een begeleidingsmodel op het eerste zicht dus weinig vernieuwend. Tot je van naderbij bekijkt hoe ons begeleidingsmodel werkt.

Ten eerste is het écht persoonlijk. Bij Harmony Cosulting passen we voor standaard ontwikkelingspaden. Als medewerker bepaal je zelf je ambities. Geen checkboxen dus met verplichte initiatieven die je doorgroei in de weg staan. Je coach helpt je om jouw competenties in kaart te brengen. Samen ga je in gesprek over wat je wil bereiken en hoe je jouw doel wil bereiken.

Zo word je als medewerker owner van je eigen loopbaanpad. Met een coach die altijd paraat staat om je ontwikkeling in goede banen te leiden – samen met jou natuurlijk.

Wil je hier meer over weten? Contact us en we bespreken het samen. Simple as that.