GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Hub in Zaventem voor een steile vlucht

Harmony had een uitvalsbasis in Brussel centrum, gelegen in de Marnixlaan; die werd sporadisch gebruikt door Harmony Cosulting. Maar door de snelle groei – in het bijzonder van Koolibri – wordt dat een echt satellietkantoor op een veel beter bereikbare plek: de Da Vincilaan in Zaventem.

Permanente bezetting

“Daar komt een permanente bezetting door een team van mensen uit verschillende disciplines. Momenteel zijn het een tweetal kantoorruimtes, die worden gehuurd in een flex-concept en zijn dus snel uitbreidbaar,” aldus Managing Director Koen Mercken. Tom Desmet maakt de overstap van Warebuilding naar Koolibri en wordt in Zaventem teamlead om samen met Robert en Koen het team uit te bouwen.

Franstalige Koolibries gezocht

Vanuit dat kantoor is het makkelijker om de Brusselse regio, Franstalig België maar ook Oost- en West-Vlaanderen te bedienen.  De motor achter die geografische expansie is in eerste instantie Koolibri met de systeemintegratie van MuleSoft. Dat heeft een klantenpotentieel dat breder is dan dat van de andere, eerder dienstengerichte Harmony-pijlers. Het omvat  alle bedrijfstakken, te weten diensten, productie, logistiek en zelfs de sportbranche.

“Harmony groeit hard, Koolibri groeit harder”

Daar komt nu business proces management van Alfresco bij. “Een plus een is drie,” remember. “Dat is inderdaad zo. Alfresco Process Services complementeert onze dienstverlening. We bieden advies en koppelen systemen technisch aan elkaar. Maar hoe stem je business processen voor langere termijn op elkaar af? De connectoren van MuleSoft zorgen ervoor dat de informatie probleemloos opgehaald kan worden, met Alfresco Process Services kan de verwerking van die gegevens dan geautomatiseerd en snel gecustomized worden,” bevestigt Robert Daniëls. Zowel MuleSoft als Alfresco zijn gebruiksvriendelijk, schaalbaar en snel implementeerbaar dankzij de opbouw via standaard componenten.

Wereldwijd hebben onder meer Cisco en NASA de kwaliteiten van Alfresco al ontdekt. Dichter bij huis zijn onder meer de Europese Commissie en het Europese ruimtevaartbureau ESA overtuigd. In Nederland moeten we zeker DICTU RijksZaak vermelden, dat de werksystemen levert voor alle overheidsadministraties.