GereLateerd

Veilig communicatieplatform
21 February 2023
CCM in the Cloud: een aantoonbaar veilig communicatieplatform
Mobiliteitsbudget
14 February 2023
Nog meer flexibiliteit voor de Harmonianen met het mobiliteitsbudget
Integratiespecialist
31 January 2023
Why MuleSoft is the best integration platform

OpenText Exstream: “Wij zijn er met ons team klaar voor”

 


“De nieuwste versie van StreamServe, OpenText Exstream, is voor de markt nog redelijk nieuw, maar wij zijn er helemaal klaar voor. Binnenkort hebben we negen gecertifieerde medewerkers,” zegt senior consultant Didy Tönjes. Vijf van die mensen zijn de voorbije jaren aangeworven.

Omwenteling

“OpenText Exstream 16 zal voor een hele verandering zorgen in Customer Communication Management. Het wordt gebruiksvriendelijker en eenvoudiger om je communicatie persoonlijker te maken. Een marketeer die een campagne doelgerichter wilt opstarten, kan de communicatie zelf (dus zonder tussenkomst van de IT-afdeling) een bepaalde ‘intonatie’ geven. Het is met andere woorden de eindgebruiker – de marketeer – die OpenText Exstream bedient. Hij kan zelf de workflow én content beheren. Versie 16 heeft daardoor een veel snellere ‘time to market’, waar je vroeger voor bepaalde processen toch ‘mensen van IT’ nodig had en afhankelijk was van een ‘sprint’-oplevering.”

Van Passief naar Actief

Deze nieuwe versie en nieuwe merknaam is in 2016 geïntroduceerd. Didy kan zo de ontstaansgeschiedenis van het vroegere StreamServe schetsen maar waar het  neerkomt is dit:  “De communicatie kan ultra gepersonaliseerd worden. We stappen af van het ‘passieve proces’ van vroeger,  er is nu veel meer interactie mogelijk. De communicatie zal bij goed gebruik altijd consistent zijn. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven actief in de energiemarkt of in de financiële sector, zij hebben zich in hun communicatie te houden aan heel wat verplichtingen (‘compliance’)… OpenText Exstream zal wel snel ingang vinden als bedrijven merken hoe makkelijk de investering terug verdiend is.”