GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Harmony’s Frog 2.0

Het kikkerverhaal als metafoor voor Change Management blijft een krachtig beeld. Maar het is stilaan aan een nieuwe release toe. Harmony’s Change Management focust nu namelijk vooral op de digitale transformatie die bedrijven in staat moet stellen om Generation Y&Z’ – de digital natives – even goed te bedienen als de Amazons van deze wereld.

Binnenkort zullen we enkele toppers van Harmony’s team dan ook prominenter voorstellen op Harmonygroup.eu. Zoals de libelle Genious in het filmpje leiden ze onze kikker van blad tot blad veilig naar de overkant waar prinses Change wacht. In het schema hieronder zie je hoe Harmony nu meerdere ‘Genious’ libellen inzet om reuzensprongen vooruit te maken.

 

 

 

 

The Omnichannel Maturity Tool fungeert als een kompas. Hij werkt vrij en ongebonden. Als een drone die alles ziet legt hij zwakke plekken bloot op zijn jacht naar de klant. Zo wordt duidelijk wat er te gebeuren staat.

Structureer alle infostromen met de Document Life Cycle. Harmony denkt vanuit het concept van de Document Life Cycle. Hiermee zorgen we voor een uitgekiende Customer Communication Management (CCM) strategie.

Zorg voor een perfecte digitale interactie met je klant dankzij Digital Interfaces. Harmony bouwt voor de nieuwe gestructureerde communicatie de noodzakelijke Digital Interfaces.

Modelleer en koppel businessprocessen met Alfresco BPM. Alfresco stelt ons in staat om eenvoudig nieuwe businessprocessen te implementeren.

Maak ruisloze verbindingen met MuleSoft. De connectoren van MuleSoft koppelen nieuwe toepassingen met eigen achterliggende systemen (ERP,…) en met de systemen van externe partners.

Kruisbestuiving

Deze top-notch tools worden ingezet vanuit verschillende afdelingen binnen Harmony die jullie ondertussen zonder twijfel kennen: Cosulting, Warebuilding, Documisation and Koolibri. De business unit managers krijgen, zoals uit het verhaal van Maarten Bruyneel blijkt, een grotere verantwoordelijkheid. Dankzij de gecoördineerde inzet van deze tools kan Harmony nog meer betekenen voor de organisaties in verandering.