GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Katrien Gielen leidt Warebuilding

Katrien Gielen is de nieuwe business unit manager voor Warebuilding en tegelijk verantwoordelijk voor het HR-beleid van Harmony België. Dat is een hele boterham. Bij Warebuilding stuurt ze een team van 7 mensen aan, plus het personeelsbeleid voor 25 Harmony-werknemers. Je zou dit een beetje een vreemde combinatie kunnen noemen maar Katrien is bij manier van spreken als vanzelf in beide jobs gerold.

“Mijn job bij Warebuilding is vrij breed: organisatorisch, strategisch, administratief en commercieel. Een belangrijk element is ervoor zorgen dat elke developer een leuk en uitdagend project heeft en dat de afstand zo weinig mogelijk impact heeft op een goede work life balance. Verder vormt Warebuilding een hecht en tof team en nemen we samen zaken op zoals opleiding, certificering,… De betrokkenheid is bij iedereen zeer groot, wat het heel leuk maakt om samen te werken,” aldus Katrien.

Minstens 13 nieuwe developers gezocht tegen 2020

Katrien is gevormd als arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft, voor ze op 1 augustus 2016 bij Harmony begon, een 8-tal jaar in selectie en rekrutering gewerkt. Gezien de groei die we verwachten bij de ‘projecten op maat’-aanpak bij Warebuilding staat ze voor de uitdaging om tegen 2020 13 nieuwe developers aan te trekken. “Welke troeven ik dan kan uitspelen? De persoonlijke aanpak bij Harmony. Daarin verschillen we duidelijk van de grotere spelers. We zoeken echt mensen die bij onze bedrijfscultuur passen en zoeken voor hen opdrachten, in-of extern, die aansluiten bij hun wensen en capaciteiten. Niet enkel op vlak van technologie en uitdaging maar dus ook inzake reistijd. Dat is de omgekeerde wereld, inderdaad, maar zo hopen we kwalitatief te groeien en mensen aan Harmony te binden. Verder voorzien we aangepaste opleiding, stellen op dag 1 een persoonlijk ontwikkelingsplan op en bieden een flexibel verloningspakket.”

< 1 uur reistijd

Voor alle recent aangeworven developers is het gelukt om vanuit het profiel aangepaste opdrachten (meestal 3, 6 of 12 maanden) te zoeken. “Het is telkens de ambitie om de reistijd onder het uur te houden. Bij Warebuilding zetten we wat dat betreft het beste resultaat neer,” aldus Katrien en dat is helemaal haar verdienste.

Zelf houdt ze niet zoveel vrije tijd over, met twee zoontjes van anderhalf en vier jaar. “Ik zou graag meer paardrijden, maar dat zal er de eerste jaren wellicht niet van komen…”

Arne-Rein

Katrien met Rein en Arne