GereLateerd

blog afbeelding
9 February 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 November 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 September 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Harmony Cosulting & U-Sentric, partners in ‘Customer Centricity’

Harmony Cosulting is aan  een mooie opmars bezig in de financiële wereld. We zijn erin geslaagd om het aantal nieuwe klanten in 2017 te verdrievoudigen en brengen met onze “Omnichannel Maturity Tool” ook een boeiend topic aan de gesprekstafel. Dat leidt tot uitdagende projecten binnen de verzekeringswereld waarbij Harmony Cosulting de digitale (r)evolutie helpt implementeren, telkens met de eindklant als uitgangspunt.

Het stond in de sterren geschreven dat Harmony Cosulting het pad zou kruisen met U-Sentric, een Leuvense organisatie die zich specialiseert in Customer Driven Innovation. U-Sentric brengt de behoeften van de klant minutieus in kaart, zodat de lancering van een product en/of dienst een schot in de roos is.

Het eerste event dat Harmony Cosulting en U-Sentric samen organiseren zal ook een voltreffer zijn: op 30 november ontvangt Hotel Bloom in Brussel het kruim van de financiële sector voor ons event ‘Customer driven financial sector: a new world of opportunities’. Een handvol topsprekers die een duidelijke visie en hun inzichten delen met influencers uit de sector.

U-Sentric biedt een perfecte aanvulling op de competenties van het Harmony Cosulting-team! Vandaar onze geregelde samenwerking ook op het terrein, met opdrachtgevers en eindgebruikers als grote winnaars. Beide specialisten in ‘Customer Centricity’ leveren oplossingen die écht voldoen aan de behoeften van eindgebruikers, en ze zorgen bovendien voor  de volledige implementatie ervan.

https://www.customer-centricity.be

banner-Customdriven