GereLateerd

Harmony and ForTrevo
1 December 2022
Harmony and ForTrevo announce partnership
29 November 2022
De Christelijke Onderwijsgroep in productie met CCM in the Cloud
21 November 2022
Harmony wandelt voor het goede doel

Corporatiegids Kennisdag in Expo Houten

Koolibri verzorgt een infosessie op de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 11 april in Expo Houten. Woningcorporaties hebben behoefte aan innovatieve maar ook snelle en flexibele systemen om in te spelen op de snel wijzigende noden en wensen. De enige manier om dat snel en kostenefficiënt voor elkaar te spelen is door een flexibele “schil” over de bestaande, veelal minder flexibele, backend systemen te leggen.
Als we het in de praktijk hebben over een “schil” dan praten we over een moderne applicatie- integratie laag. MuleSoft, partner van Koolibri, is op dit moment hét applicatie-integratie platform. Koolibri biedt met MuleSoft een laagdrempelig, eenvoudig te onderhouden en overzichtelijke oplossing voor al uw integratie uitdagingen. Met meer dan 200 standaardconnectoren biedt MuleSoft bouwstenen voor elke vraag die de corporatie voor de kiezen krijgt. Het snel inspelen op veranderingen, wijzigingen en invloeden was dan ook nog nooit zo eenvoudig.

Voor aanmeldingen en meer info klik je verder naar corpratiegids.nl
(https://www.corporatiegids.nl/nl/nieuws/corporatieprofessional_schrijf_je_in_voor_de_corporatiegids_live_kennisdag-2673)