GereLateerd

e-mail communicatie
23 March 2023
Til jouw e-mail communicatie naar een hoger niveau met CCM in the Cloud
Veilig communicatieplatform
21 February 2023
CCM in the Cloud: een aantoonbaar veilig communicatieplatform
Mobiliteitsbudget
14 February 2023
Nog meer flexibiliteit voor de Harmonianen met het mobiliteitsbudget

Harmony krijgt totale make-over

Harmony is actief in België en Nederland, telt in zijn rangen een 40-tal experts en werkt voor klanten als ING Bank, Rabobank, AG Insurance, Nationale Nederlanden, Proximus, JBC…

“We zijn een goed bewaard geheim”, zegt Koen Mercken, managing director van Harmony, op een bepaald ogenblik. Hoog tijd dus om dat geheim te onthullen en daarvoor wordt een krachtig beeld ingezet: Een kikker die gekust wordt en… transformeert.

Want dat is de business waarin Harmony excelleert: Het sturen van transformatieprocessen in bedrijven. Over tal van sectoren heen en in meerdere disciplines gaande van organisatiewijzigingen, doorvoeren van nieuwe processen, implementeren van een on-line strategie, in beheer nemen van document output…

“Harmony wordt door de buitenwereld tot dusver vooral geassocieerd met IT-dienstverlening maar is veel meer dan dat, zo blijkt uit het parcours van de voorbije jaren. Vandaar de noodzaak voor een volledige hertekening van de communicatie – met onder meer een volledig nieuwe website – en de focus op change management”, aldus Koen Mercken.

“We willen in de communicatie meer de klemtoon leggen op het totaalpakket dat we bieden. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden en sturen van veranderingsprocessen van de meest uiteenlopende aard”.