Geen wandeling in het park

Dat is een intens traject dat door bedrijfsonderdelen, processen en zelfs producten loopt. Waarbij de klantzijde grondig hertekend wordt op maat van digital natives. Ze zijn gewend aan een perfecte synergie tussen face, call, digital, …. Ze veronderstellen dat je hen in alle geledingen van het bedrijf kent, eens ze aankloppen en dat ze een service krijgen die aanvoelt als custom made.

Deze transformatie realiseren is geen wandeling in het park: de afstand tussen de situatie zoals ze nu vaak is – bedrijven zijn in vaak functie van een bepaald distributiekanaal georganiseerd – naar het ideaal van een geïntegreerde aanpak over alle kanalen en in de interne werking, is zeer groot.

Laten we even enkele toppers van Harmony’s team voorstellen. Zij leiden onze kikker zoals in het filmpje van blad tot blad veilig naar de overkant waar prinses Change wacht.

Volgende

logo

Digital Maturity Tool

De Digital Maturity Tool fungeert als een kompas. Hij werkt vrij en ongebonden. Als een drone die alles ziet legt hij zwakke plekken bloot op zijn jacht naar de klant. Zo wordt duidelijk wat er te gebeuren staat.

De Digital Maturity Tool analyseert je business vanuit 7 invalshoeken: de klant, de distributiekanalen, de producten, het databeheer, de tools en technologie, de opbouw van de organisatie en uiteraard de visie & strategie. Op al die terreinen brengt hij gedetailleerd in kaart in hoeverre jouw organisatie de klant vandaag centraal stelt. Dat doet hij bij aanvang van de transformatie en op elk ogenblik van het proces.

Ontdek Cosulting

Vorige | Volgende

State of the art digitale interactie dankzij onze Digital Interfaces. Harmony bouwt voor deze gestructureerde communicatie de noodzakelijke Digital Interfaces, meer bepaald web-en mobile based apps voor heel verscheiden businesses. Harmony garandeert ook de integratie naar de interne processen en systemen.

Ontdek Warebuilding

Vorige Volgende
logo

Structureer de infostromen met de Document Life Cycle. Harmony benadert vanuit het concept van de Document Life Cycle de CCM processen. Na het creëren van de juiste communicatie en het verspreiden ervan, is er overal dringend nood aan echt bedrijfsoverspannend beheer van elk stuk info: uniciteit van documenten en bestanden, centrale opslag, historiek, automatische vernietiging…

Ontdek Documisation

Vorige Volgende

logo

Modelleer en koppel businessprocessen met Alfresco BPM. Alfresco stelt ons in staat om de nieuwe business processen in de organisatie te implementeren. We modelleren complexe processen op een eenvoudige manier en leggen hierbij koppelingen tussen documenten, personen en processen.

Ontdek Koolibri

Vorige Volgende

logo

Sluit bestaande systemen aan dankzij MuleSoft. De connectoren van MuleSoft koppelen nieuwe toepassingen met eigen achterliggende systemen (ERP,…) en met de systemen van externe partners. Hiermee heeft Harmony het Anypoint platform van Mulesoft in huis dat klaar is voor de toekomst. Het is een uitstekende tool is om complexe systeemlandschappen te vereenvoudigen qua beheer en hun data te ontsluiten. Volgens Gartner is MuleSoft op dit ogenblik de leader voor on-premise of cloud integratie.

Ontdek Mulesoft

Vorige

Genius partners

Bij digitale transformatie komt natuurlijk nog veel meer kijken dan hetgeen we hier schematisch voorstellen. Harmony kan veel maar zeker niet alles. Daarom omringen we ons met specialisten die op hun beurt de absolute experts zijn in een facet van de digitale transformatie en zo het beste halen uit onze tools. Dat zijn onze Genius Partners.

Dankzij de jarenlange ervaring in change management hebben we een uitstekend zicht op de inzetbaarheid en kwaliteit van externe know-how.

Deze topnotch tools worden ingezet vanuit verschillende afdelingen binnen Harmony.

logo

Cosulting.eu is binnen Harmony de afdeling die de Omnichannel Maturity Tool ontwikkelde en groot is geworden in ondersteuning en advies aan de bank- en verzekeringssector.

Ontdek Cosulting
logo

Documisation.eu beheerst de hele keten van CCM dankzij hun duidelijke Document Life Cycle aanpak. Documisation is partner van Alfresco

Ontdek Documisation
logo

Warebuilding.eu is de afdeling die zich toelegt op software-ontwikkeling op maat en Digital Interfacing.

Ontdek Warebuilding
logo

Koolibri.eu is de integratiespecialist van Harmony. Koolibri is partner van MuleSoft.

Ontdek Koolibri