GereLateerd

titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
12 september 2023
E-mail Effectiviteit Ontcijferd
18 juli 2023
Hoe personaliseer je klantcommunicatie?

‘Pay-as-you-go’ voor kleinere volumes – CCM in the Cloud

Voor Hoog-Volume-organisaties (organisaties die frequent en veel communiceren met hun klanten) zijn er voor het ontwerpen, vervaardigen, afleveren en monitoren van hun klantcommunicaties verschillende mogelijkheden. Steeds meer organisaties kiezen voor het  communicatieplatform “CCM in the Cloud” van Harmony. Deze biedt hen een oplossing ‘in the Cloud’ die, tegen vooraf overeengekomen investeringen, in alle communicatiebehoeftes voorziet én waarbij zij voor het gehele klantcommunicatieproces volledig ontzorgd zijn.

 

Ook voor ‘kleinere’ organisaties

Voor organisaties die minder frequent communiceren met hun klanten (denk hierbij aan aantallen van 50.000 tot 500.000 communicaties op jaarbasis) is het niet altijd evident om een geschikte oplossing te vinden die alle gewenste en noodzakelijke functionaliteiten biedt maar ook volledig ontzorgt én kostenefficiënt is.

Voor deze laatste categorie is er goed nieuws: sinds dit jaar is “CCM in the Cloud” ook beschikbaar voor hen en wel op basis van het ‘Pay-per-use-principe’. Dit betekent dat je alleen betaalt voor het daadwerkelijk gebruik! Afrekening zal maandelijks plaatsvinden op basis van het aantal communicaties en de gebruikte functies. De factuur zal altijd duidelijk inzichtelijk maken hoeveel je verbruikt hebt en welke extra functionaliteit je eventueel hebt ingezet.  Een maand met weinig communicaties betekent dan ook vrijwel geen kosten hiervoor.

Complete communicatiedienst

Vanzelfsprekend kan er gebruik worden gemaakt van alle beschikbare functionaliteiten van “CCM in the Cloud”. Nadat jouw administratiesysteem (of -systemen) is (zijn) gekoppeld, kunnen de medewerkers zelf hun communicaties ontwerpen en in productie nemen. Hiermee is onafhankelijkheid gecreëerd ten opzichte van een eigen IT-afdeling of leverancier(s). Ook kunnen functionaliteiten worden gebruikt die “CCM in the Cloud” standaard biedt: het toevoegen van een digitale handtekening aan een document, het toevoegen van een betaallink op (papieren of digitale) communicatie voor eenvoudige en snelle betaling, maar bijvoorbeeld ook een ondertekenmogelijkheid voor contracten en dergelijke.

Het houdt niet op bij het ontwerpen en aanmaken van de communicatie, “CCM in the Cloud” biedt meer! Zij heeft ‘Ontzorging van onze klant’ hoog in het vaandel staan, dus ook de daadwerkelijke aflevering van de communicaties (print, email, pushnotificaties, WhatsApp, etc) kunnen wij voor onze rekening nemen. Dit kunnen we doen via de, voor jou bekende, serviceproviders, maar ook via onze eigen gespecialiseerde partners. Vanzelfsprekend kun je dit ook zelf blijven doen. Ook garanderen wij dat al jouw communicatieprocessen continue worden gemonitord en dat er ingegrepen wordt wanneer deze stagneren (of dreigen te stagneren). Dat is een hele zorg minder.

Secure!

CCM in the Cloud” draait sinds enkele jaren naar volle tevredenheid bij diverse klanten. De focus ligt hierbij niet alleen op de geboden functionaliteit, maar ook veiligheid is een minstens zo belangrijke factor. Harmony heeft een architectuur ontworpen waarin de functionaliteit gedekt is én tegelijkertijd ook voldaan wordt aan noodzakelijke beveiligingsprincipes. Deze architectuur is getoetst door de Security Officer van Harmony én door een externe partij die gespecialiseerd is in het beveiligen van Cloudoplossingen. Daarnaast voldoet Harmony  aan ISO27001:2017, wat jaarlijks door een geaccrediteerde externe auditor bevestigd wordt. Om onze klanten nog meer zekerheid te bieden over de getroffen maatregelen aangaande informatiebeveiliging en privacy zal er vanaf dit jaar ook een ISAE3000 Assurance verklaring (gebaseerd op de ISO27001 bijlage A) overlegd kunnen worden. Een onafhankelijke auditor zal de, specifiek voor “CCM in the Cloud” belangrijke, maatregelen controleren en toetsen.

Kortom, ook organisaties met een kleinere communicatievolume kunnen nu genieten van de vele voordelen die CCM in the Cloud te bieden heeft. Graag meer weten over wat onze “CCM in the Cloud” oplossing voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.