GereLateerd

GZA
12 mei 2023
Business Next Step case: GZA ziekenhuizen
12 januari 2023
Business Next Step case: bpost
Business Next Step
13 september 2022
Business Next Step case: AG Insurance

Vijfde Business Unit – Rapit – en “meer verbreding” kleuren 2019  

Concrete stappen worden er zeker gezet om die doelstelling te halen. Beginnen we met de meest zichtbare. Cosulting, Warebuilding, Documisation en Koolibri krijgen het gezelschap van Rapit. Dat wordt hét Alfresco Powerhouse in de Benelux voor snelle bouw van oplossingen op Alfresco’s Digital Business Platform. Bij lancering hoort u er meer over.

Want er is niet alleen Rapit. “We worden breder, in meerdere opzichten. Het is de bedoeling om de activiteiten van Koolibri (Integratie en BPM) en Documisation (CCM en Document management) ook in België te ontplooien. Tot dusver zijn dat vooral Nederlandse succesverhalen,” aldus Koen.

Directe lijn met Robert

Een tweede belangrijk element in die verbreding is Robert Daniëls, tot nu toe Business Unit Manager van Koolibri, die commercieel directeur wordt van alle IT activiteiten binnen Harmony. Zo wordt de lijn korter om met het aanbod van alle units beter in te spelen op de behoeften van de klanten.

Betere bediening

Beter inspelen is ook het voornemen van Harmony Cosulting: het gaat zijn offerings – onder meer de Consumer Centric Innovation Approach – meer vermarkten. “Cosulting zal ook zal een stuk Business Proces Management, normaal onder de paraplu van Koolibri, aanbieden. We worden ook actief in andere sectoren dan de financiële, tot dusver ‘ons’ terrein. Onder meer bij de nutsbedrijven en energievoorziening, in de zorg…, “ aldus Maarten.

“We streven naar een totaal aanbod om bestaande en nieuwe klanten nog beter te bedienen. Maar mét behoud van onze persoonlijke aanpak,” benadrukt Henri.