GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Grotere zichtbaarheid  en zeer gunstige vooruitzichten

2019 wordt ook het jaar van de verhuis in België. In Valkenswaard zit Harmony in het prachtige herenhuis al een tijdje op niveau van zijn status. In Hasselt zal dat in het kantoor- en wooncomplex Books aan het Kolonel Dusartplein vanaf deze zomer ook het geval zijn.

“De kantoren, vlakbij de zetel van de Universiteit Hasselt, zijn ontworpen voor co-working en moeten community building faciliteren. Er werden intussen al stapjes richting meer openbaarheid gezet met onder meer de sponsoring van de GenZ Award van Voka,” stelt Koen.

Allemaal double digit

Het voorbije jaar tekenden alle Bunisess Units voor double digit groei. Dat zal met grote waarschijnlijkheid ook in 2019 het geval zijn. Het voorbije jaar was het vooral Koolibri, als MuleSoft-partner, dat de kar trok. De connectoren van MuleSoft en de totale service van Koolibri met en 24/7 Service Desk overtuigen de markt en ook multinationale klanten.

Flauwe woordspeling, straffe prestatie

Als we een voorspelling mogen wagen: dit jaar zal het vernieuwde en verbrede partnership met Alfresco voor een gelijkaardige impuls zorgen. Er is niet alleen Rapit, voor snelle uitrol van alle Alfresco-tools. Ook de migratieservices naar het Alfresco Digital Platform bij Documisation en het BPM van Alfresco bij Koolibri komen op stoom.

Kortom, alles is voorhanden om op organische, pijnloze en harmonische wijze – makkelijke woordspeling, straffe prestatie – te groeien. Als kool dus.