GereLateerd

blog afbeelding
9 februari 2024
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
titelimage
29 november 2023
Achter de schermen bij de premie-aanpassing van zorgverzekeraars
15 september 2023
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug

Medewerker in de kijker: Tom Scheepers

“Het gaat inderdaad snel binnen Harmony,” zegt Tom Scheepers, consultant bij Koolibri. Hij is nu anderhalf jaar in dienst en heeft al een verhuizing meegemaakt. “Ik vind het hier fantastisch. De sfeer en mentaliteit zijn super in Valkenswaard. Alles kan gezegd worden, je krijgt altijd hulp,” aldus Tom.

Hij heeft er na zijn studies 3 jaar als .Net programmeur in loondienst en anderhalf jaar als zelfstandige op zitten. Zijn huwelijk en een aankomend eerste kindje in augustus waren redenen om opnieuw in loondienst te gaan. “Ik heb enkele sollicitatiegesprekken gehad, maar de keuze voor Koolibri was snel gemaakt. De klik was er meteen. De arbeidsvoorwaarden en secundaire voordelen zijn zonder meer prima.” Check gewoon het YouTube-filmpje met Tom en je ziet wat hij bedoelt: de stressballen vliegen met een brede smile door de werkplek.

Het is overigens via via dat hij in contact kwam met Koolibri. De wereld is inderdaad klein. Maar de mogelijkheden onbeperkt!  “Ik begeleid en adviseer klanten nu met de implementatie van de ESB van MuleSoft. Daarbij moeten bestaande ICT-landschappen ‘geoptimaliseerd’ worden. Soms is de logica daarin ver te zoeken. Ze moeten als logische entiteiten herbouwd worden volgens CDM – ‘canonical data model’. Dan pas kan er een begin gemaakt worden met eigenlijke koppelingen en integratie van systemen van de verschillende partijen.”

Tot zover kunnen we volgen Tom. Wat zijn je ambities?

“Ik zie me hier nog wel een hele tijd blijven. Er zijn genoeg kansen om te groeien want Koolibri heeft voortdurend mensen nodig. Software architect, dat zie ik me op termijn wel worden.” Dan wordt Tom – volgens de definitie – ‘a software expert who makes high-level design choices and dictates technical standards, including software coding standards, tools, and platforms… ‘

Maar eerst is er gezinsuitbreiding in augustus. Succes Tom!